Počinju ispitni rokovi na Filozofskom fakultetu SUM-a, izvode se u kombiniranom obliku

Ispitni rokovi će se održavati na daljinu i u klasičnom obliku, ovisno o sadržaju kolegija i odabiru samog nositelja kolegija, kazao je doc. dr. sc Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru za Dnevnik RTVHB.

Prodekan Odak je pojasnio da su studentima i profesorima dostupni različiti alati iz e-učenja za održavanje ispita na daljinu te da su studenti i nastavno osoblje već na njih navikli.

U slučaju da student ne bude mogao pristupiti ispitu u klasičnom obliku, osigurat će mu se dodatni termin što je u skladu s dokumentom “Krizni plan pripravnosti i odgovora na pojavu Covid-19” koji je usvojen na razini Sveučilišta početkom akademske godine, istaknuo je prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta SUM-a doc. dr. sc. Marko Odak.

Kazao je kako je prethodna akademska godina bila značajna, jer je donijela nova iskustva za pripremu u novoj akademskoj godini. Izrazio je i nadu u normalizaciju nastavnog procesa.

Rezultati ankete o kvaliteti nastave i odgovornosti profesora za vrijeme pandemije na Filozofskom fakultetu su se pokazali jako dobrima.

Sveučilište u Mostaru pomno prati epidemiološku situaciju te ističu da će pravovremeno obavijestiti studente o izvođenju nastave u ljetnom semestru. Situacija će ovisiti o epidemiološkim mjerama koje donesu nadležne vlasti i u skladu s tim će se donijeti odluka prije početka ljetnog semestra, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.