Počeo Streetball Široki Brijeg – turnir u uličnoj košarci

Utakmicama mlađih kategorija u petak je na igralištu dječjeg vrtića ‘Pčelica’ u Širokom Brijegu počeo 2. Streetball Široki Brijeg – turnir u uličnoj košarci.

Više od dvadeset prijavljenih momčadi u dvije mlađe kategorije (dječaci do 13 i dječaci od 14 do 16 godina) obilježilo je početak turnira, a vrijedi istaknuti da su se ove mlađe kategorije pokrenule prvi puta na ovom turniru, a sve zbog velikog interesa mlađih košarkaša koji ne bi mogli parirati seniorima.

Utakmice su se igrale sve do večernjih sati, a u subotu od 17 sati počinju kvalifikacijski susreti seniorskih ekipa, odnosno starijih od 17 godina.

Organizatori vas ovim putem pozivaju da i u sljedeća dva dana dođete na igralište dječjeg vrtića u naselju Zorićevina i uživate u streetball košarci. Potvrđeno nam je da je u seniorskoj kategoriji pristiglo više od 25 prijava iz BiH i Hrvatske.

streetball_2014_siroki_1

streetball_2014_siroki_2

streetball_2014_siroki_3

streetball_2014_siroki_4

streetball_2014_siroki_5

streetball_2014_siroki_6

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

19 komentara

  • Pa stvarno čovjek nema na ovo kometara,ovo je toliko sramotno organizirat u dvoristu dj.VRTICA.sramota organizatoru Igoru i ostaloj ekipi iz organizacije pravit VARSAR.Prestrasno za jednog prosvjetnog radnika i gospodu koja su ovo dozvolila.Ako je ovo za dobro nase djece zasto se toci alkohol sramota,sramota,sramota….

  • sramota da se na ovakav nacin promoviraju djecje igre kao fol za dobrobit djece, prava istina je ZARADITI NA TOJ DJECI USTO PRODATI CEVAPE PIVU SOKOVE I NAJBITNIJA JE ZARADA; DJECA OD DESET GODINA I JOS MANJA DA IGRAJU NA OVOLIKI KOSARKASKI KOS; JADNO I BIJEDNO STA SVE PROLAZI U OVOM GRADU;

  • Mijo glupane.Prije nego što odlučiš komentirati provjeri informacije.Profesor nema ništa sa organizacijom turnira.

  • Zlobni krkani, pustite momke da rade a i vama bi bilo pametnije da zasučete rukave i zaradite koju marku umjesto da po cijeli dan drk… po tipkovnici u svojoj maloj sobici.

  • SVAKA ČAST ORGANIZATORIMA I SVE POHVALE. A TUŽNOM I JADNOM MIJI TREBA DATI NA ZNANJE DA JE SPORT NEŠTO NAJLJEPŠE I NAJZDRAVIJE ZA SVAKOGA.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.