Počeo je Sajam informacijskih tehnologija – SIT 2013

Svečano je otvoren Međunarodni sajam gospodarstva Mostar, a njime i Sajam informacijskih tehnologija SIT 2013. Nakon prigodnih obraćanja direktorice Mostarskog sajma i štovanih uzvanika, posebni predstavnik EU-a u BiH nj.e. Peter Sorensen proglasio je sajam službeno otvorenim.

Oko 700 izlagača iz 40 zemalja koje predstavljaju svoje proizvode i usluge razlog su iznimne posjećenosti ovog sajma, a među njima poseban dio je rezerviran za SIT, gdje posjetitelji mogu sljedećih nekoliko dana vidjeti novosti i usluge iz sljedećih tvrtki i ustanova: Katarina, Select M, ZK Office, Intera, Avacom, Fakultet informacijskih tehnologija Mostar i Fakultet strojarstva i računarstva Mostar.

Četvrtak je dan rezerviran za konferenciju pod nazivom „eGovernment – modernizacija javne uprave na lokalnoj i regionalnoj razini“, koja će se održati u paviljonu broj 1. Predavanja na konferenciji su zatvorenog tipa, pa se trebate prijaviti ukoliko želite prisustvovati ovoj konferenciji.

img_4506_1024x683

Danas je službeno zatvoren natječaj za izradu koncepta mobilne aplikacije pod nazivom „MobIdeja“, a prijavljeni kandidati i posjetitelji sajma će u petak, 12. 4. moći sudjelovati u edukacijskom dijelu sajma u vidu radionica kako bi naučili izraditi mobilnu aplikaciju. Ulaz na edukacijski dio je slobodan za sve posjetitelje sajma, a tu vas očekuju razne teme radionica i edukativnih predavanja, poput izrade poslovnog plana, korištenje Google AdWordsa i Facebooka u promotivne svrhe i ostale.

Posjetite nas ili pratite novosti sa sajma na SIT.ba

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.