Počelo u Crnču: Golijada na otvaranju turnira

Sjajan početak malonogometnoga turnira u Crnču! U tri uvodna susreta postignuto je čak 27 pogodaka, odnosno u prosjeku devet po utakmici, a najefikasnija bila je uvodna utakmica prve turnirske večeri.

Dr. English je u toj prvoj utakmici sa 9:3 bio bolji od Pink Pantera, a istakao se Matej Pehar s tri zgoditka, dok su po dva dodali Antonio Prusina i Vinko Prusina, a po jedan Darko Stojić-Šakić i Boris Pehar. Dvostruki strijelac za Pink Panter bio je Luka Kutle, a suparničku mrežu jedanput je pogodio i Nikola Soldo.

U drugoj utakmici pobjednika su odlučivali šesterci budući da je u regularnih 40 minuta sraza Frizerski salon Mićo – Dnevno.ba bilo 4:4. Za “Frizere” su pogađali Marko Kožul, Frano Čolak, Pero Barbarić i Vinko Zadro, a za Dnevno.ba u tri navrata Daniel Bevanda, te jedanput Antonio Vučić. Boljim izvođenjem šesteraca s ukupnih 7:6 dalje je prošao FS Mićo.

No Name je u posljednjoj utakmici prve večeri sa 6:1 bio bolji od Mabe, iako pobjednička ekipa po prikazanom i nije bila baš toliko bolja, ali su u završnici susreta “izneredili” suparnika i tako stigli do uvjerljivoga trijumfa.

Josip Kožul je postigao 3, Luka Kožul 2, a jedan gol za No Name dodao je i Ivan Jurilj, dok je strijelac jedinog gola za Mabu bio Ante Boban.

Petak – Pretkolo:
Dr. English – Pink Panter 9:3
FS Mićo – Dnevno.ba 4:4 (7:6)
No Name – Mabo 6:1

Subota – Pretkolo:
20.00: Pola pola – Bušići
21.00: S.S. La Viva – Kiki Riki
22.00: Devet šest – Juniori

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.