Počele prijave za 37. Petrovdanski malonogometni turnir

Počele su prijave za najstariji malonogometni turnir u Bosni i Hercegovini, a i šire. Turnir koji se već 37 godina igra u čast zaštitnika župe svetih Petra i Pavla u širokobriješkom selu Kočerin. Ispred Osnovne škole Kočerin u vremenskom razdoblju od 14. do 29. lipnja održat će se tradicionalni 37. Malonogometni petrovdanski turnir.

Osim malonogometnog turnira organizatori najavljuju večer folklora, biciklijadu za djecu, kao i akciju Frame Kočerin za djecu Afrike. Također, Na Petrovdan 29. lipnja bit će upriličen i kulturno-glazbeni program uz nastup najpopularnijih imena hrvatske glazbene scene.

Nagradni fond turnira ove godine iznosi 10.000 KM.

Prvoplasiranoj momčadi pripast će nagrada od 6.000 KM, drugoplasiranoj 2.500 KM, trećeplasiranoj 1.000KM, dok će četveroplasirana momčad dobiti nagradu od 500 KM. Za prva četiri mjesta namijenjeni su prigodni pokali, kao i pokali plus nagrade za najboljeg strijelca, golmana i igrača turnira.

Kao i svake godine dodijelit će se nagrada i za fair-play ekipu turnira.

Uplate po ekipi i ove godine iznose 200 KM, a primaju se putem broja 063 429 797 ili 063 882 271, kao i u inbox Facebook stranice Petrovdanski Turnir Kočerin.

Ekipe se mogu prijaviti do 13. lipnja u 20:30 sati, nakon čega će se održati izvlačenje parova u caffe bar ‘Pavo’ Kočerin.

Organizatori već sada najavljuju rekordan broj ekipa, kao i dolazak futsal reprezentativaca Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije te Bosne i Hercegovine, a nije isključeno da se na turniru pojave u kompletnom sastavu neke od najboljih malonogometnih ekipa koje nastupaju u futsal ligama ovih zemalja.

Organizator je uvjeren kako će i ove godine Petrovdanski turnir Kočerin opravdati epitet “Lige prvaka u malom nogometu”, te svojom kvalitetom, tradicijom i organiziranošću ostati u vrhu najboljih turnira u regiji. Titulu “Lige prvaka u malom nogometu” branit će momčad Mikramatik Mercedes-benz Autolijanovići.

Kroz cijeli turnir kao i završnicu turnira biti će upriličena i bogata tombola, pa će tako na finalnu večer glavna nagrada biti motor, a tu je i čitav niz drugih bogatih i zanimljivih nagrada.

Generalni sponzor turnira je Karlovačko, pokrovitelji turnira Županija Zapadnohercegovačka i Grad Široki Brijeg.

Medijski promotori: Jabuka.tv, Vecernji.ba, ABCportal.info, Kocerin.ba i Radio Široki Brijeg.

Više informacija na brojeve telefona: 063 429 797 (Mate), 063 882 271 (Toni), kao i na Facebook stranici Petrovdanski Turnir Kočerin.

(www.jabuka.tv)5 komentara

  • Ima se, more se. A dica u školi (oko koje se održavaju “dani Kočerina”) piju vodu iz korita ko krave, a nema se, nemere se. Nadri više…

    • Imaš jarane na tipkovnici pri dnu široku tipku, na njoj nacrtano U nako dobro široko. Šupni u tu tipku, neće uist a čini čuda. Ona ti piše razmak, tj ništa ne piše. Probaj nju pritisnit umjesto zareza. Vidin zadnji dana koristiš i mala slova, napreduješ, ti to možeš. Kaži sam sebi “ja to mogu”.

  • Za nepismenog Gospodina odgovor – poslije završetka ove školske godine kreće izgradnja novih Mokrih čvorova i samo da znas mi u Kvesica imamo vise informacija od tebe

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.