Počela treća “Konverzija”: Banja Luka domaćin najcjenjenijim stručnjacima digitalnog marketinga

Treće izdanje dvodnevne digital marketing konferencije “Konverzija” počelo je danas u 10 sati u Banjoj Luci.

Uz podršku Kabineta predsjednika Republike Srpske, Vlade Republike Srpske i Grada Banja Luka, kompanije Mtel i mnogobrojnih sponzora, treću “Konverziju” organizirali su banjalučka agencija Grape na čelu sa Nemanjom Kreceljem i Nedim Šabić, SEO stručnjak.

Otvaranju konferencije pristupilo je preko 400 sudionika, a okupljenima se obratio Srđan Rajčević, ministar Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo.

Prema njegovima riječima, veliko je zadovoljstvo podržati edukativni događaj poput “Konverzije”, te iskoristiti priliku za skupljanje znanja o tome na koji način i država može da koristi digitalne marketing platforme. Priliku da se obrati prisutnima iskoristio je i gradonačelnik Banje Luke, Igor Radojičić.

Pred nama su tako velike promjene u sektoru tehnologije, i Banja Luka želi da bude dio toga, riječi su gospodina Radojičića, koji se osvrnuo na značaj internet poslovanja, te je izrazio zadovoljstvo što je upravo Banja Luka, koja teži tome da u skorijoj budućnosti postane “pametni grad”, centar okupljanja najznačajnijih imena regiona kada je u pitanju digitalni marketing.

U naredna dva dana, koliko traje konferencija, o aktuelnim temama iz digitalnog marketinga govoriće 26 stručnjaka iz regiona i svijeta, a neki od njih su Neil Cocker, Miroslav Varga, Darko Buldioski, Robert Petković, Fabian Rossbacher, Ivana Petrović, Nedim Šabić

Konferencija je organizirana uz pomoć generalnih pokrovitelja Kabineta predsjednika Republike Srpske, Vlade Republike Srpske, Grada Banja Luka i kompanije m:tel. Podršku konferenciji dali su i partneri: AdCombo, Prointer, Bravo Systems, UniCredit Bank Banja Luka, Teleklik, Advertek, Spark, Mozzart, GMP enterijeri, LU architects, Manja, kao i mnogobrojni prijatelji konferencije i medijski pokrovitelji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.