Počela prodaja ulaznica za Napretkove božićne koncerte Mozartovog zbora dječaka iz Beča

Danas je počela prodaja ulaznica za Napretkove božićne koncerte u Mostaru i Sarajevu, a na kojima će nastupiti Mozartov zbora dječaka iz Beča, uz pratnju Simfonijskog orkestra Mostar odnosno Simfonijskog orkestra Sarajevske filharmonije.

Cijene ulaznica su 25 KM, i 35 KM za VIP ulaznice, a sav prihod od ulaznica namijenjen je Napretkovoj zakladi za sveučilište i stipendiranje „Ivo Andrić – Vladimir Prelog“.

Ulaznice za mostarski koncert, koji će biti održan u nedjelju, 15. prosinca s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača, dostupne su na blagajni Kosače, info pultu Mepas Malla i u poslovnicama Fortuna Toursa te putem portala www.kupikartu.ba .

Sarajevski koncert bit će održan dan kasnije, 16. prosinca u 20 sati u Bosanskom kulturom centru, a ulaznice su dostupne na blagajni BKC-a i online na portalu www.kupikartu.ba .

Mozartov zbor dječaka iz Beča (Mozart Knabenchore Wien) osnovao je 1956. godine prof. Erich Schwarzbauer i jako brzo je postao prepoznatljiv ne samo na bečkoj sceni već i šire. Zbor broji 30 dječaka različitog uzrasta koji višeglasnim pjevanjem izvode raznolik repertoar.

Ova glazbena poslastica sigurno će biti jedan od najvećih kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini u ovoj godini.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.