Počela je dizati utege sa 73 godine, a izgubila je čak 25 kilograma!

Joan MacDonald (73) iz Kanade jela je kako bi pobjegla od problema u braku, a onda je shvatila da je vrijeme da promijeni svoj život. Sve je krenulo vježbanjem, a s vremenom je uvela i nove zdrave navike.

Uz pomoć svoje kćeri i njezinog muža umirovljenica je izgubila 25 kilograma u samo sedam mjeseci. Ipak, nije očekivala ovakve rezultate. Trenutno ne pije nikakve lijekove, a na svojem Instagram profilu objavljuje fotografije iz teretane, dok pratitelji imaju priliku vidjeti cijeli proces i vježbanje.

Znala sam da moram ići sporo i da će mi trebati vremena. Ovo fitness putovanje će sigurno poboljšati kvalitetu mojeg života. Zahvalna sam na tome, izjavila je za Metro

Osim vježbanja, Joan pazi i na prehranu pa je izbacila slatkiše i nezdrave grickalice, a pazi na to da unosi dovoljno povrća i proteina.

Kaže kako joj se udvaraju mnogi mlađi muškarci što pozitivno utječe i na njezino samopouzdanje, a promjenu je uočio i njezin muž. “Promijenila sam način na koji razmišljam o sebi. Ljudi mi u teretani prilaze i dijele komplimente“, a svima koji su tek počeli sa svojom transformacijom poručuje: “Ne očekujte nikakva čuda. Krenite sporo i pratite napredak. Za one koji vole izazove najbolje je da treniraju uz osobnog trenera koji će im pomoći oko prehrane, ali i oko rezultata”, izjavila je za Metro.

(www.jabuka.tv) 3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.