Počela isplata poljoprivrednih poticaja u FBiH

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva priopćilo je da je u tijeku obrada zahtjeva pristiglih iz županijskih ministarstava za proizvodnje iz IV kvartala prethodne godine.

Pojašnjeno je da Ministarstvo kontinuirano vrši obradu zahtjeva, te ih po završetku potrebnih procedura putem trezorske aplikacije dostavlja Federalnom ministarstvu financija radi isplata krajnjim korisnicima.

Prošlog tjedna Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva dostavilo je naloge za isplatu sredstava krajnjim korisnicima u iznosu od 5,8 milijuna KM, te ih je Federalno ministarstvo financija uplatilo krajnjim korisnicima. Do kraja ovog tjedna očekujemo da će dodatno biti uplaćeno 1,2 milijuna KM što znači da bi poljoprivredni proizvođači na svojim računima trebali imati sedam milijuna KM uplaćenih novčanih podrški za prijavljene proizvodnje iz IV kvartala, rekao je federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Kemal Hrnjić.

Službenici rade na unosu podataka u trezorsku aplikaciju s ciljem što brže isplate novčanih sredstava poljoprivrednim proizvođačima za proizvodnje iz IV kvartala, u kojima dominira proizvodnja mlijeka, priopćeno je iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik)

7 komentara

  • Gade mi se ovi jer uzimaju u 99% slučajeva novac za ništa i poslije idu u Crkvu i skrušeno tj.prevarantski se udaraju u prsa i mole “Djeloskrušenje”.
    Koja je to bagra pojma vi nemate.Znam ih u glavu sve do jednoga od gradskih vjećnika, kwazibojovnika pa na dalje.

  • Na čelu udruge i sada je Lijanovića kadar,
    Nermin Bićo – plava majica. I šta onda možeš očekivati, muljažu i lopovluk

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.