Po prvi puta u Mostaru: Novogodišnji sajam

Grad Mostar ove godine po prvi puta organizira Novogodišnji sajam, koji će biti otvoren u petak, 9. prosinca, u 11 sati na Kantarevcu, priopćeno je iz Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara.

Na sajmu će biti postavljeni štandovi s robom široke potrošnje, suvenirima, nakitom, kućnim ljubimcima, cvijećem, gastronomskim proizvodima te prigodnim blagdanskim ukrasima i kuhanim vinom.

Predviđeno je da svaki dan na sajmu bude izvedeno nekoliko kulturno-zabavnih sadržaja, a osobita draž ovoga sajma bit će nastupi učenika mostarskih osnovnih škola i djece iz vrtića koji će predstaviti svoje dramske, glazbene i plesne programe.

Na sajmu će, uz ostale, sudjelovati Lutkarsko kazalište Mostar, Pozorište lutaka Mostar, Mostarske mažoretkinje, Dječji hor “Pavarotti”, plesni studiji “Romantik”, “Mo-Stars”, “Prodance”, “Free Style”, “Flash”, “B-dance” i mnogi drugi.

Sajam će biti otvoren do 8. siječnja 2012. godine u vremenu od 11 do 20 sati, a svi sadržaji na njemu, kao i ulaz, su besplatni, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.