Po prvi put u Mostaru: Sajam za poboljšanje kvalitete života “Good life”

Hotel Mepas Mostar

U organizaciji agencije za PR i event management PRimera po prvi put se u Mostaru 28. i 29. listopada 2017. u hotelu Mepas organizira sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom “Good life”.

Sajam će izložbenom ponudom na štandovima, edukativnim sadržajima (predavanjima), radionicama i reklamnom kampanjom raditi na osmišljavanju kvalitetnijega načina svakodnevnoga života; poticati i promicati razvoj svijesti građana o kvaliteti života na području zdrave ishrane, prirodne kozmetike, aktivnoga načina života, te korištenju inteligentne instalacije (pametne kuće) za podizanje komfora života, sigurnosti i racionalizacije utroška električne energije i drugih energenata.

“U cilju poboljšanja cjelovitoga zdravlja svih ljudi, bez obzira na dob, spol ili tjelesnu kondiciju, provoditi ćemo razne aktivnosti za poboljšanje zdravoga života, poput vježbanja s javnim osobama na otvorenom prostoru; edukativne radionice, tako da svaki pojedinac svjesno i pravilno preuzima odgovornost za vlastito zdravlje i kontinuirano obrazovanje, usvaja aktivni pristup životu i samim tim unaprjeđuje sebe kao sretnijega, zdravijega, informiranijega i učinkovitijega člana svake skupine u kojoj živi i djeluje”, pojašnjavaju organizatori.

Sajam i sva događanja unutar njega će uveliko utjecati na svijest o novim informacijama i načinima pristupa zdravlju i ljepoti koji se primjenjuju u industriji ljepote i zdravlja.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u izložbenom dijelu sajma više informacija mogu dobiti upitom na e-mail: [email protected]

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.