Plesači Zrinjskog osvojili Zagreb: Kući se vratili s 5 zlatnih odličja

Plesači Športskoga plesnog kluba “Zrinjski” briljirali su na plesnom spektaklu “Winter International Dance Open Zagreb 2018”.

Natjecanje i plesni spektakl “Winter International Dance Open Zagreb 2018”  proteklog je vikenda u dva dana održavanja okupilo pet tisuća plesača iz brojnih europskih zemalja.

Plesači ŠPK “Zrinjski” u Zagrebu su u dvorani Osnovne škole Špansko-Oranice uspješno predstavili svojih sedam plesnih koreografija u disciplinama Show Dance-a, Jazz Dance-a, Klasičnog i Modernog baleta te su ostvarili odlične rezultate: 5 zlatnih odličja i 2 srebrna.

Koreografije koje su predstavili te ostvareni plasmani su:

Klasični balet solo i Show dance solo Maria Mojca Azinović – 1. mjesto
Klasični balet solo Dallal Džafić – 2. mjesto
Jazz dance solo Paula Primorac – 1. mjesto
Show Dance grupa mini kids – 2. mjesto
Moderni balet solo David Azinović – 1. mjesto

Moderni balet formacija juniori – 1. mjesto

Plesači Športskoga plesnog kluba Zrinjski ostvaruju sve bolje rezultate

Bavljenje plesom, kao i svakom drugom vrstom sporta, zahtijeva naporan rad, trud i ulaganje. Ono u čemu uživamo ispunjava naše živote svakodnevno, a ključ uspješnih rezultata je upravo kombinacija ljubavi i discipline u radu. Svake godine penjemo se stepenicu više i ostvarujemo sve bolje rezultate. Ponosni smo na naše plesače i trenere. Za sada najveću podršku imamo od roditelja djece, koji nesebično ulažu u daljnje treniranje, ističu iz Zrinjskog.

Ovo je već četvrto natjecanje u novoj sezoni Športskoga plesnog kluba Zrinjski, a u idućem periodu očekuju ih božićni nastupi, kreativne božićne radionice koje organiziraju u prostorijama kluba te natjecanja u drugom dijelu sezone od kojih se mogu izdvojiti: Kup Bosne i Hercegovine u Sarajevu, Baletno natjecanje u Beču, Festival u Zadru, Europsko prvenstvo u Pragu, Festival u Crnoj Gori, Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u modernim plesovima te brojna druga.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.