“Ples milijuna”: Arapi ispali neplatiše, radnicima čak i prijetnje smrću

Nakon što je “ples milijuna” iz arapskih zemalja prije nekoliko godina opio jedan dio BiH, sve je jasnije da ta priča nije imala kvalitetno uporište niti su Arapi tako darežljivi kao što se u početku činilo.

Osim što su se u nekim slučajevima pokazali kao prevaranti, primjerice kao za naselje “Buroj ozon”, što je trebao biti projekt stoljeća od 4,5 milijardi KM, a tvrtka iz UAE do kraja prošle godine nije ni zemljište bila platila, tako bi se moglo ispostaviti da su i neplatiše.

Tako je E. Mahovac iz Zavidovića radio 13 dana za privatnu građevinsku tvrtku iz Sarajeva koja je gradila kuću za Arape. Kada je tražio plaću, dobio je stravičnu prijetnju smrću u kojem mu se čak spominjalo mrtvo dijete.

Poruku je poslao izvjesni Edin koji čak nije ni zanijekao da je prijetio, već je rekao kako “glumcu neće platiti ništa jer nije posao odradio do kraja, a i ono što je trebao napraviti nije dobro napravio”.

Nakon Mahovca javilo se još desetak radnika koji su gradili u arapskim naseljima u BiH, a za to nisu plaćeni.

Radili smo, završili posao, ali nam nisu dali novac. Navlače nas da dalje radimo pa će nam, kao, platiti. Njihova je priča da mi nismo završili posao kako treba. Ostali su mi dužni 750 maraka. Bilo je više radnika, nikome ni feninga nisu platili, rekao je ogorčeni Mahovac za Avaz.

Ako Arapi znaju za sve ovo, onda je situacija kaotična.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Nama je odavno kaoticno dok smo dozvolili da se naseljavaju u BiH, gamad prevarantska, a u jednu tako nam I treba kad smo ludi, vec kandiju u ruku I goni govna

  • Bosanci misle da su Arapi “njihovi”, da ce im pomoci i podrzavati..Arapi bosance smatraju “najprljavijim” muslimanima ( jer su ustvari samo poturceni katolici), i izrabljivati ce ih, tretirati ih kao zivotinje…Zato sto im prije okrenu ledja i odmaknu se bolje ce proci…Pa se vi mazajte s turcima i arapima, zgazit ce vas ko mrave.

    6
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.