Plenković otkrio nositelje lista HDZ-a na izborima, poznato i tko je nositelj u BiH

Hrvatski premijer Andrej Plenković na društvenim je mrežama objavio nositelje HDZ-ovih lista u pojedinim izbornim jedinicama.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke dogovaralo se među ostalim i o izbornim listama koje je premijer odmah objavio na društvenim mrežama.

Listu za izbornu jedinicu koja je bh. Hrvatima najvažnija nosit će Zdravka Bušić.

Nositelji lista HDZ-a na ovogodišnjim parlamentarnim izborima po izbornim jedinicama su:

1. Andrej Plenković
2. Gordan Jandroković
3. Žarko Tušek
4. Ivan Anušić
5. Zdravko Marić
6. Davor Božinović
7. Tomo Medved
8. Oleg Butković
9. Ivan Malenica
10. Vili Beroš
11. Zdravka Bušić

Nakon sastanka Predsjedništva hrvatski premijer je dao kratku izjavu za medije. Rekao je da će HDZ izborni program usvojiti 8. lipnja, a liste 15. lipnja. Dogovoreni su nositelji lista, a ostala imena objavit će za otprilike dva tjedna.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

  • Šta je to Plenković ukrao? Pupovac? Tko sve s njim nije bio u koaliciji? Eto neka tebe uči tupi Bujanec narkoman koji plaća prostitutke,koji se sa svastikom slikao kao odrasla osoba. Čovjek koji je Budimira i Jurišića platformaše hvalio.
   Aj pogledajte malo…
   Vođa desnice bio Karamarko, čovjek koji je vodio Mesiću kampanju za predsjednika.
   Sad se javlja Škoro, čovjek koji je od 30 godina HDZa bio uz njih 28. Nije ih napustio nakon Sanadera, Kosor ni Karamarka već mu je Plenković previše 😂 . Uz njega sad Josipovićevi savjetnici,propali Glavaševi političari.
   S druge strane jedan Bernardić i ludi Milanović. Plenki je astronaut za njih

   • Grebo te Plenki. Po čemu je on ikako adezeovacj? Kad se učlanijo i tko ga je učlanio? Ćaća mu bio žestoki udbaš, did partizančina šrto je kla 45 -po Dalmaciji. Koji je član njegove vlade hadezejovac? Da nije lopov Lovro Kurčevićšto je zajeba Hrvate za nekoliko referenduma i uvalio im pedere, lezbuše i istambulsku kovevenciju..? Spotljo se s HNS razbojniciim oni pasji sin kao Vrdoljak, Štromar i takvi. Financira četnike, uvlači Srbiju u EU, ali ne pada mu napamet tražiti ratnu odštetu

    • A Tuđman nije bio komunista i partizan?
     Šeks nije bio udbaš? Tomac? Čović nije bio jugoslaven? Karamarko udbaš? Manolić? Bandić …
     I sad vam smeta Plenković koji s komunizmom nema nikakve veze.

   • A kosovac božinović?Šta bi to još drug pljenki trebao napraviti pa da shvatiš da je instaliran da rasturi državotvornu stranku?Zašto ne uvedu elektronično glasanje? ČIM GA UVEDU,GUBE.Ovaj hdz nije ni h od pravog hdz-a, ovo je sataraš stranka

 • Zločinačka organizacija “krade se, ima se”, “krade se, može se”, “ima li mene tuten”, “ko je jamio, jamio”, objavila svoje “prvake” komunističke partije hdz? Predvodi ju Bono, a za njim ide Njonjo. Odmah se pitam, a gdje je sestrica blesica i gdje je Šonjo? Sestricu blesicu zamijenila sestrica Taika Bušića, koji se ubio zbog ovakvih u koje spada i njegovaq sestrica, a druga Šonju zamijenila nova zvijezda (ne znam je li s pet krakova i crvene boje) tzv. stručnjak sa Covid-19 dobr Vili Beroš. U deset izbornih jedinica u RH nema niti jedna žena, a ova u XI ne znam što je jer se još nije rodno izjasnila, ipak je prihvatila IKaču. Tušek, prvostupnik ekonomije na učilištu Effektus, stručnjak uključen u desetak odbora i pododbora koje nose lijepe sinekure. Inače poznat po svojoj empatiji prema ljudima koju je dokazao udarivši dijete na pješačkom prijelazu i odmah nazvao šefa policije kako se ne bi dizala krivična prijava protiv “uglednika” iz komunističke partije hdz. Čačićev svjetonazor, pa se pitam šta radi u kp hdz? Doduše isto pitanje se može postaviti i svim ostalim članovima od druga vožda Pljenkovića pa nad(a)olje. Kada se počme sa nabrajanjem “viđenijih” članova kp hdz stane ti knedla u grlu, pa se zapitaš, ima li ovdje itko pošten, barem jedan?

 • Moj glas ide za gospođu Z.Bušić ,uzornu Hrvaticu koje zna što je i tko je.
  Bujančevi narkomani i Škoro koji radi za srbijansku obavještajnu sužbu kod mene ne-mogu proć.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.