PlayStation 5 izrađen od 20 kilograma zlata koštat će milijun dolara – Jabuka.tv

PlayStation 5 izrađen od 20 kilograma zlata koštat će milijun dolara

Ruska tvrtka Caviar namjerava “malo” modificirati igraću konzolu PlayStation 5, ali ne onako kako bi možda to očekivali. Naime, ova tvrtka će kozolu “opremiti” sa 20 kilograma 18-karatnog zlata.

Ali Caviar ne planira stati samo na “dorađivanju” PlayStationa. Njihov sustav će dolaziti u kompletu sa dva “Golden Rock” DualSense gamepada, a oni će uz dodatke od zlata koristiti i krokodilsku kožu, a sve to čine kako bi kontroleri imali “luksuzan izgled te davali poseban utisak na igrača”.

Caviarov PlayStation 5 bit će unaprijeđen sa osam ploča 18-karatnog zlata, a one će biti formirane pomoću posebnih tehnika ruskih zlatara, piše Racunalo.com. Te zlatne ploče će biti upotrebljene kako bi se ovoj “prilagođenoj” PS5 igraćoj konzoli dala “jedinstvena geometrija i ekskluzivna estetika”.

Kako znamo kolika je cijena zlata, a dodavši tu i cijenu umjetničke vještine, ali i samog rada koji ulaze u kreiranje ovako velikog “zlatarskog” proizvoda, ovako kreirani sustav PlayStationa 5 bi mogao koštati više od milijun dolara.

Kako je najavljeno, Caviar će kreirati samo jednu Gold Edition PlayStation 5 konzolu, što će je činiti unikatnim, ali i jedinstvenim proizvodom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.