PlayStation 5 donosi novu eru: Ovaj tip igara bit će najzastupljeniji i neće svi biti zadovoljni – Jabuka.tv

PlayStation 5 donosi novu eru: Ovaj tip igara bit će najzastupljeniji i neće svi biti zadovoljni

Menadžment PlayStation 5 inzistira na razvoju akcijsko-avanturističkih igara namijenjenih jednom igraču.

PlayStation se tijekom prošlih godina proslavio single-player igrama, osobito višestruko nagrađivanim naslovima kao što su God of War ili Marvelov Spider-Man.

Popisu bi trebalo dodati i Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Until Dawn, The Last of Us. Teško je nabrojati sve akcijsko-avanturističke igre koje su u prošlom razdoblju privukle pažnju igrača.

Riječ je o igrama temeljenim na uzbudljivim pričama koje su namijenjene jednom igraču. Dobra vijest za igrače koji su uživali u njima jest da menadžment PlayStationa s razvojem najnovije konzole nastavlja inzistirati na njihovom usavršavanju.

Šef PlayStation Worldwide Studios Hermen Hulst otkriva na službenom blogu tvrtke nekoliko detalja vezanih za single-player igre na petoj generaciji konzole.

Jako smo posvećeni razvoju hardvera, kao što je to bio slučaj i ranije. Nastavit ćemo ulagati napore. Posvećeni smo razvoju ekskluzivnih naslova i avanturističkih igara temeljenih na snažnoj priči, objašnjava Herman Hulst i dodaje da tvrtka istražujući nove, svježe ideje preuzima određene rizike kada je riječ o PlayStationu 5.

Jako smo otvoreni za eksperimente. Probat ćemo nekoliko noviteta da bismo shvatili kako funkcioniraju. Primijetit će se utjecaj Worldwide Studiosa, navodi Hulst, prenosi Index.

Sony još uvijek nije precizirao kakve posebnosti treba očekivati u novim igrama PlayStationa 5, a najnovije prognoze govore da će se konzola pojaviti u prodaji prije novogodišnjih i božićnih blagdana, piše Give Me Sport.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.