Plavo-bijela noć u Posušju okupila više od 500 uzvanika

U Svadbenom salonu “Bagušić” u Posušju u petak je održana Plavo-bijela noć u organizaciji Hrvatskog športskog kluba Posušje povodom 74. rođendana.

Večer je bila posvećena donatorima, sponzorima, pokroviteljima, navijačima, simpatizerima, prijateljima kluba koji su ključni za postizanje uspjeha i ostvarenja sportskih ciljeva.

Iskrenu zahvalnost svim gospodarstvenicima, javnim ustanovama i poduzećima, svima iz izvršne i zakonodavne vlasti na svim razinima, navijačima, stručnom stožeru i igračima u svom govoru ispred Uprave HŠK Posušje izrazio je načelnik općine Posušje Ante Begić.

Uz ugodnu zabavu i druženje, više od 500 gostiju, prikazan je kratak video o posljednjih nekoliko godina uspona kluba kako u natjecateljskom, tako i u infrastrukturom smislu.

Nakon 12 godina klub je zasluženo izborio nastup u Premijer ligi BiH, a za kratko razdoblje klub je dobio nove prostorije i kafić, najmodernije svlačionice, proširio pomoćni teren s potpuno novom umjetnom travom, te izgradio reflektorsku rasvjetu čime su dobiveni uvjeti za igranje večernjih utakmica.

Tijekom večeri predsjednik Uprave Ivan Petric podijelio je zahvalnice svima koji su doprinijeli organizaciji i održavanju Plavo-bijele noći.

Programom je moderirala Silvija Kovač, a tijekom večeri bila je organizirana tombola za sve goste, gdje je glavna nagrada bio automobil Smart for Two.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se klapa Grga, Band Bubi i Žiranti te KUD Fra Petar Bakula Posušje, priopćila je općina Posušje.

(www.jabuka.tv)

18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.