Plave kvačice od sada i za poslovne korisnike

Nakon što je plava kvačica najavljena za individualne korisnike sada stiže i za tvrtke koje će pomoću nje moći dobiti ekskluzivne pogodnosti.

Metin prelazak na plaćenu verifikaciju uslijedio je nakon promjena na X-u, bivšem Twitteru, gdje su pretplatnici za mjesečnu naknadu mogli dobiti plavu kvačicu.

Pretplata “Meta Verified to businesses” će, prema najavama, uključivati provjeru tvrtke, značku potvrde tj. plavu kvačicu, zaštitu od lažnog predstavljanja, pristup ekskluzivnoj podršci te značajke koje će pomoći tvrtkama da se bolje istaknu.

Bolji doseg, koji obećavaju tvrtkama, ponudit će kroz bolji plasman u rezultatima pretraživanja i preporuke unutar feeda, prenosi TechCrunch.

Tvrtke ovu značajku mogu kupiti na Instagramu i Facebooku za 21.99 dolara mjesečno ili 34.99 dolara što uključuje obje društvene mreže dok se cijena za individualne korisnike kreće od 11.99 do 14.99 dolara.

Testiranje ovog modela počinje sljedećih tjedana na Instagramu i Facebooku, a nakon toga se proširuje i na WhatsApp. Inače, WhatsApp već nudi slične značajke putem svojeg WhatsApp Premiuma što bi se nakon punog uvođenja ovog programa trebalo proširiti.

(www.jabuka.tv | Foto:Freepik)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.