Plaćali prostitutke lažnim eurima, pa završili u zatvoru

Crnogorska policinja uhitila je u Baru F.H. (24) iz Peći i F. M. (30) iz Rožaja, koji su osumnjičeni da su krivotvorenim eurima plaćali seksualne usluge.
Uprava policije Crne Gore je navela da je SG (27) iz Novog Pazara pokušala u Ulcinju da stavi u platni promet dvije krivotvorene novčanice od 50 eura, a nakon privođenja u policiji je kazala da je, zajedno sa ZS (32) također iz Novog Pazara, krivotvorene novčanice dobila od dvojice nepoznatih mladića u Baru, prenose crnogorski mediji.
Policija je potom izvršila pretres stambenih prostorija u Baru gdje su boravili FM i SM iz Rožaja i GH iz Peći.

Oni su, kako se navodi, policiji ispričali da su od FH iz Peći dobili na poklon tri novčanice u apoenu od 50 eura kojima su platili seksualne usluge S. G. i ZS, dok su jednu novčanicu od 50 eura stavili u promet u Baru, plaćajući račun u jednoj pekari.

F.H. je uhićen i kod njega su prilikom pretresa pronađene 23 krivotvorene novčanice u apoenima od 50 eura, navodi policija, dodajući da je uhićen i FM iz Rožaja, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja novca.

Policije je, kako je priopćeno, protiv SG i Ž.S. iz Novog Pazara podnijela prekršajne prijave zbog osnovane sumnje da su prekršile Zakon o javnom redu i miru. Crnogorska policija uhitila je 20. lipnja Beograđanina A.S. (37) kod kojega je pronađeno 4450 krivotvorenih eura. (hercegovina.info)

1 komentar

  • Paolo, scusami: cunnitoano a pubblicare episodi nuovi della vita avventurosa di Dago ancora adesso o ormai fanno solo ristampe? Quindi e8 veneziano anche lui come Corto Maltese, eh? Certo, il periodo storico e8 completamente diverso: ignoravo che ci fossero ben due eroi del fumetto nativi della Serenissima. Grazie per le informazioni accurate, ora guardo anche l’altro link che mi hai mandato. Buone ore e a presto!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.