Poslušajte novu pjesmu Kristijana Penavića i Joze Mikulića

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili su u utorak pjesmu pod nazivom “Frend Zona”.

Pjesma je nastala prije četiri godine iz stanja frustracije jer neko vrijeme nisam mogao napisati pjesmu s kojom sam bio zadovoljan, pa sam na brzinu izbacio iz sebe sve što mi je palo na pamet.

Video snimku pjesme sam objavio na svoj Instagram profil, te mi se ubrzo javio Jozo Mikulić i predložio da mu prodam pjesmu. Nisam ju htio prodati jer mi se svidjela, pa smo se dogovorili da ju skupa objavimo. Tako smo se Jozo i ja i upoznali, objasnio je Penavić nastanak same pjesme i dodao kako je proces suradnje bio dug, ali kako je projekt napokon završen.

Pjesma je snimljena, miksana i masterizirana kod Gabrijela Prusine u Mass Studiju u Mostaru.

Ideja spota, otkrio je Penavić, nastala je spontano jedne večeri kada su se on, Jozo Mikulić i Drago Ljubić iz benda Not Jane družili u širokobriješkom kafiću “House”, te je Ljubić predložio da snimi novi spot za svoju pjesmu u Italiji.Međutim, pao je dogovor da pored spota za pjesmu benda Not Jane, u Italiji bude snimljen i spot za “Frend Zonu”.

Penavić je ujedno redatelj i producent oba spota, a naglasio je kako je kamerman Dujo Masnić, bio od velike pomoći u tome. Sam je radio i montažu, a profesionalnu kolor korekciju je radio studio iz Portugala.

Ovo je bio projekt za pamćenje i jako smo ponosni na sve što smo postigli u tako kratkom vremenskom roku i ograničenom budžetu, naglasio je mladi širokobriješki kantautor.

Pokrovitelji projekta su: Mepas, Leda, MCI, Grad Široki Brijeg, Županija Zapadnohercegovačka i G3.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.