“Pizza s Krešom” stiže u Mostar

Zamislite omiljenu pizzu , ako u nju dodate sastojke poput prepoznatljivog glumačkog umijeća, kao i zavidnog televizijskog iskustva – dobili ste okus koji najbolje opisuje novu kazališnu uspješnicu pod nazivom “Pizza s Krešom.”

Ova kazališna uspješnica gostuje u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u utorak, 28. ožujka s početkom u 20 sati.

Riječ je o komediji koja igra u sklopu Napretkovog tjedna kulture, a koja je nastala po motivima nezavisnog američkog filma s početka 80-ih godina prošlog stoljeća “Moja večera s Andreom.” Dramaturgiju i režiju potpisuje Robert Kurbaša.

5G mreža, pandemija koronavirusa, učinkovitost cjepiva, kao i zaključci ekonomskog foruma u Davosu samo su neke od tema o kojima u kvartovskoj pizzeriji diskutiraju dva stara prijatelja koje je život razdvojio. Riječ je o Robertu Kurbaši i Krešimiru Mišaku.

No iako se na prvu pomisao ostavlja utisak kao da je riječ o televizijskoj emisiji, suprotno je jer su ova dva prepoznatljiva lica iz svijeta kazališta i medija zamijenila uloge. Robert Kurbaša postaje televizijski voditelj, a Krešimir Mišak glumac. Uz njih djelatnicu u pizzeriji tumači mlada hrvatska glumica Nika Levak.

U ovom aktualnom kazališnom komadu koji govori o transhumanizaciji društva “na stolu” će se naći i geostrateška, politička, ekonomska, ali i moralna i etička, religiozna i duhovna previranja. Upravo ono što nas sve tišti u 21. stoljeću.

Ulaznice po cijeni 10 KM, u prodaji su od srijede na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 18 sati. Sve informacije na broj 063940584.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.