Pilot u divljini uočio misteriozni monolit: “Ovo je nešto najčudnije na što sam ikada naišao” – Jabuka.tv

Pilot u divljini uočio misteriozni monolit: “Ovo je nešto najčudnije na što sam ikada naišao”

Tajanstveni monolit otkriven je u zabačenom dijelu savezne države Utah u SAD-u, a uočili su ga državni službenici dok su na tom području iz helikoptera brojali muflone.

Prema pisanju The Guardiana, čini se kako je struktura visine od 3 do 3,7 metara zasađena u zemlju. Napravljena je od neke vrste metala, čiji je sjaj u oštrom kontrastu s crvenim stijenama koje ga okružuju.

Prve fotografije muflona i monolita objavila je služba koja patrolira autocestama u Utahu, a pilot helikoptera Bret Hutchings lokalnim medijima rekao je kako je to “najčudnija stvar na koju je naišao tijekom svih njegovih godina letenja”.

Upravo je on letio za odjel javne sigurnosti u Utahu, koji je pomagao djelatnicima društva za zaštitu divljih životinja, koji su pak brojali muflone na jugu već spomenute američke savezne države.

Predmet je izgledao umjetno, činilo se da je čvrsto zasađen u zemlju, definitivno nije pao s neba! Pretpostavljam da je riječ o nekom umjetniku novog vala ili nešto slično, možda je taj netko veliki ljubitelj svemirske odiseje iz 2001. godine, izjavio je Hutchings.

Monolit čak nalikuje poznatoj sceni iz filma Stanleyja Kubricka iz 1968. godine, u kojoj skupina majmuna nailazi na divovsku ploču. Nakon što je uočila monolit, posada helikoptera sletjela je da ga bolje pogleda. Video snimljen sa zemlje, koji je objavila postaja KLTV, prikazuje kako se članovi posade penju jedni drugima na ramena kako bi došli do vrha monolita.

Inače, američki mufloni, koji pripadaju rodu ovaca, žive u nepristupačnim područjima Utaha i opstaju u vrlo teškim klimatskim uvjetima. U strahu da bi istraživači amateri mogli zaglaviti u divljini dok traže tajanstveni monolit, letačka posada nije otkrila njegovu točnu lokaciju.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.