Pijani prof. Grebo sudjelovao u tuči s navijačima Širokog Brijega

Sinoć je nakon revanš utakmice finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara došlo do incidenta u kafiću na Pecari u kojoj je sudjelovao profesor Zdravko Grebo.

Te informacije, kako tvrdi Source.ba, potvrdio je i MUP-a Zapadnohercegovačke županije, a jedan on glavnih sudionika u incidentu je prof.Grebo.
– Sinoć oko 22:20 u ugostiteljskom objektu „Bijelo-plavi“, u sklopu stadiona Pecara, je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom i naročito drskim ponašanjem“, potvrđeno je za Source.ba portal iz MUP-a ZHŽ-a.

Navodno je profesor Grebo u verbalnoj prepirci prozvao navijače Širokog Brijega, nakon čega mu je jedan od njih prišao te ga snažno udario šakom u lice.

Kako prenosi Source.ba radi se o I.P. (1979.). Osoba sa inicijalima P.Č. je prišla u zaštitu Grebi, pa je i on dobio udarac.

Nakon toga policija j je privela sve sudionike incidenta., a profesor Zdravko Grebo je zadržan u Policijskoj upravi Široki Brijeg, gdje je i prenoćio, a danas je pušten na slobodu.

Izvor iz MUP-a HNŽ-a su potvrdili kako je profesor Grebo bio u izuzetno pijanom stanju, naime izmjerena su mu 3,66 promila alkohola u krvi. (Dnevnik.ba)

15 komentara

  • Komunjarski prasac s profesorskom diplomom Zdravko Grebo spustio se na razinu lokalnih huligana. Totalno pijan urlao je kao budala, derao se, psovao i tražio kavgu. Dobio po labrnji i završio na policiji zajedno s također pijanim huliganima. Izmjereno mu je 3,66 promila alkohola u krvi, što znači da se nalokao kao svinja. I on i huligani prespavali su u policiji i sutra pušteni. Pitam ove koji ga brane kao “uglednog” građanina zašto ga brane. Žao mi je samo čovjeka iz uprave NK Široki koji ga pokušao štititi, pa i on dobio šaku u lice. A da su tog krmka još prebili, ne bi mi bilo žao. Dobio je što je tražio.

  • ta stara komunjara koja špila profesora na faksu je malo dobila šta je tražila i još jednom ne dirajte u Široki a mi sami rješavajmo svoje probleme i ne čekajmo da će to uraditi netko drugi za nas,mislim da je jasno?!

  • Svaka cast profesore….

    Koje su pizde ovi “skripici”, jedan stari profa ih nalupo i u po Sirokog nanu skreso svima…. pravi MÄNIJÄCH :)))

    • Ma goni se u znas di,,i ti i taj glupi profesor je jebo je majku al je i dobio svoje po labrnji,,trebalo ga je jos bolje namlatiti i izbacit na ulicu!!!!!!!

  • DRUŽE OSIM OTKUD NAVIJAČI GOSTIJU KAD STE ZABRANILI GOSTUJUĆIM NAVIJAČIMA IĆI NA UTAKMICE A KAD SE RADI O VAŠEM NAVIJAČU ONDA MOŽE U LOŽI STADIONA ŠIROKI BRIJEG BILO JE NAJMANJE 100 NAVIJAČA ŽELJE I PTAJTE IM JELI IM ITKO REKAO RUŽNU RIJEČ OSOBNO SAM ČASTIO NAVIJAČE ŽELJE KIKIRIKIJEM PROVJERITE A OVA JUGOSLAVENSKA BUDALETINA JE NALOKANA TOLIKO DA NEZNA KAKO SE PONAŠA ŽIVINA NEKA IDE ODAKLE JE I DOŠAO I NEKA TAMO PROPAGIRA SVOJU POITIKU MI SMO SE TIH POLITIKA ODREKLI PRIJA 20 GODINA ON JOŠ ŽIVI U PROŠLOSTI SVAKA ČAST KAD TAKAV ČOVJEK RADI NA FAKSU TREBAO JE NAUČITI ONOG MAJMUNA IZ TREBINJA DA SVIRA POŠTENO IMALI SMO TO POŠTENJE 50 AK GODINA I MI SMO STIM ZAUVJEK ZAVRŠILI A PITAM OSIMA NA OSNOVU ČEGA SU KAZNE ZBOG GOTOVININE SLIKENIJE VAM SMETAO KAD VAM JE OSLBAĐAO PODRUČJE BIHAĆA ČOVJEK KOJI NIJE PRAVOMOĆNO OSUĐEN TEBE I TAKVE NIJE NI TREBALO PUSTITI U ZEMLJU JER SE NISI BORIO ZA NJU TI SI ZARAĐIVAO DOLARE DOK SMO MI KRVARILI SRAM TE BILO DA SE USUĐUJEŠ JAVNO OGLASITI A KAO IGRAČA I TRENERA TE POŠTUJEM

  • Ćao ekipa..Koji se kurac više ljudi potpisuju kao Kočerin,jesmo li mi možda neki kolektiv pa netko ima pravo govoriti u ime cijelog mjesta..??

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.