Pijanac legao nasred mosta i obustavio promet, te zapjevao: Mi smo Titini – Tito je naš

Građani Banje Luke koji su jutros prilazili Gradskom mostu u centru grada bili su zbunjeni i još više radoznali ne znajući što je uzrokovalo veliki zastoj u prometu s obje strane mosta.  – Što se dogodilo, je li neko stradao – pitala je jedna baba grupu prolaznika koji su dolazili s mosta.

– Da nije netko ubijen, ne daj mi bože – govorila je u strahu druga žena, koja je vodila dvoje male djece. Više desetina ljudi koji su pohrlili da vide što se događa bili su nemalo iznenađeni kad su ugledali čovjeka u srednjim godinama kako u odori fizičkog radnika i u vidno alkoholiziranom stanju leži nasred mosta, prenosi avaz. I to s cigaretom u ustima!

– Pustite me, hoću da ležim ovdje – derao se, dok su ga vozači automobila pokušavali odvući sa strane. – Mi smo Titini – Tito je naš! – prilično nerazumljivo uzviknuo je pijanac, odgovarajući na pokušaj jednog vozača da ga u naramku odnese s mosta. Sve je trajalo nekih desetak minuta, a za to vrijeme vozači u koloni automobila “nalegli” su na sirene, još uvijek ne znajući što se događa.

Na kraju je jednom vidno iznerviranom vozaču, koji je kasnio na posao, pošlo za rukama da pijanca bukvalno odvuče s mosta. Promet je nakratko bio uspostavljen, a mi smo zbog obaveza morali otići s lica mjesta, ne prisustvujući samom kraju ove satirične epizode koja nas je nakratko odvukla od sivila bh. svakodnevnice.

(www.jabuka.tv)

 

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.