Pijan otišao kući sa zabave pa ujutro doživio šok: "Probudio me neki par" | Jabuka.tv

Pijan otišao kući sa zabave pa ujutro doživio šok: “Probudio me neki par”

Muškarac iz Glasgowa se u izlasku malo previše napio pa je zaspao na kauču nakon zabave.

U jednom trenutku, kako opisuje u videu koji je snimio, shvatio je da to uopće nije njegov kauč. Škot je svoju anegdotu ispričao u videu koji je u kratkom vremenu postao hit na društvenim mrežama.

Par me probudio i pitao: “Tko si ti?, započeo je objašnjavati u videu te dodao kako im je zbunjeno objasnio kako je bio jedan od gostiju koji su sinoć bili na zabavi. To je par još više začudilo.

Vjeruj nam, sinoć ovdje nije bilo zabave, rekli su mu, što je muškarca dodatno zbunilo te mu nije bilo jasno što se događa.

Kasnije je shvatio što se dogodilo: Sinoć sam otišao po taksi. Taksi je došao i odvezao me u pogrešnu kuću. Ušao sam, uzeo pokrivač i legao spavati.

Uz to, u kuhinji spomenutog para pronađen je lonac s tjesteninom, za koju pretpostavlja da ju je sebi išao skuhati, prenosi Index.hr.

Par koji ga je pronašao cijelu situaciju doživio je vrlo zabavnom, a naposljetku su muškarca počastili šalicom čaja i cigaretom kako bi mu olakšali mamurluk. Zahvalio im je na gostoprimstvu i zaključio: Hvala bogu da je ova žena iz Glasgowa.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj: