Photoshop dogodine stiže na iPad

Ako ste kojim slučajem ljubitelj Photoshopa i Appleovih mobilnih uređaja, posebice tableta onda imamo dobru vijest za vas.

Iduće godine na iPad stiže puna inačica Photoshopa.

Da je tomu tako prvi je saznao Bloomberg koji je odradio intervju sa Scottom Belskyjem (CPO of Creative Cloud).

U intervjuu Belsky je naveo kako je dosta korisnika iz svijeta medija i zabave tražilo od njih da im se omogući obrada sadržaja i na tabletima, dok se nalaze u pokretu, a ne samo na desktop računalima.

Naime, u zadnje vrijeme navedeni korisnici se za rad sve više oslanjaju na tablete, a manje na desktop računala, piše Bug.hr.

Belsky je također izjavio kako mu je težnja donijeti Photoshop na iPad čim prije, da će im trebati još malo vremena budući da nije jednostavno donijeti softver poput Photoshopa na moderne uređaje poput iPada.

No, kako stvari trenutno stoje Photoshop za iPad nije daleko.

Prema trenutnim informacijama Adobe će Photoshop za iPad predstaviti tijekom ovogodišnje MAX konferencije, koja se tradicionalno održava u listopadu. Finalna inačicu korisnici bi trebali dobiti tijekom, iduće 2019. godine. Za sada nije poznato kakav će biti potrebno imati iPad, ali vjeruje se da će bilo koji Pro model biti dovoljan za ugodan rad s aplikacijom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.