Petogodišnjak pokorio internet pjesmom “Proplakat će zora” Miše Kovača

Na internetu se na dnevnoj bazi nađe uistinu gomila fotografija i snimki koje vrijedi pogledati, ali posljednjih dana na Facebooku se s oduševljenjem dijeli video talentiranoga maloga Zadranina, petogodišnjaka Gabriela Čačića, koji uz pratnju oca Josipa na harmonici izvodi pjesmu ‘Proplakat će zora’ Miše Kovača.

Snimka je pregledana preko 185 tisuća puta u nekoliko dana, a oca dječaka, zadarskoga glazbenika koji inače svira u bendu Mambo, poprilično je iznenadila pozornost koju je privukla.

– I ja sam već s dvije godine počeo pjevati, svirao sam harmoniku na svadbama, a Gabriel je naslijedio od mene talent za glazbu. Veseli ga i pjevanje i sviranje. Najsretniji smo kad imam slobodnoga vremena, kad nisam na gažama, pa onda nas dvojica pjevamo i sviramo doma – rekao je tata Josip za portal Kalelarga info.

– Raduje me oduševljenje koje su ljudi pokazali. Sve je ispalo spontano, pjesmu smo snimili onako bez veze i mislili podijeliti s mojim Facebook prijateljima. No, hvala svima koji su snimku podijelili i pohvalili – komentirao je Čačić.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj: