Petar Grašo i Hana očekuju drugo dijete

Lijepe vijesti stižu iz obitelji Grašo! Naime, glazbenici Petar Grašo i Hana Huljić Grašo postat će roditelji po drugi put, a ove vijesti potvrdio je Petar u telefonskom razgovoru za IN magazin.

Bračni par koji je sudbonosno ‘da’ izgovorio u veljači 2022. godine već ima djevojčicu Albu, a termin poroda kao ni spol djeteta nisu otkrili.

Inače, Hana je prije nekoliko dana u ovoj emisiji govorila o radosti koje je Alba unijela u njihove živote.

Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život, ispričala je Hana. Dodala je kako su joj bake uvijek na raspolaganju i uskaču oko Albe, a naglasila je i kako je temelj njihove obitelji ljubav između Petra i nje.

To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh, rekla je Hana.

Hana i Petar svoju ljubav su držali u tajnosti do listopada 2021. godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se i preselila kod Petra.

Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja.

Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski “Meghan i Harry”. Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti, iskreno je rekao Grašo svojedobno.

Severina: Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze

(www.jabuka.tv | Foto: Pixsell)

7 komentara

  • Moraju se pozurit, on je star, slicno godiste ko punac i punica. Mogu svi istovremeno sa bebama u 10 navece u krevet😁 A Hana moze partijat.

    • A ne rise…ona 33, on 48 godina…ostvaren, emancipiran zna sta zeli i to je ostvario, a vi ljubomorni balavci gledajte svoja posla, a Grašama sve najbolje…

      • Sta te pogadja, starkelja je, ne moze ga nikakav novac i uspjeh uciniti bioloski mladjim. A ona: ljepa, mlada zgodna, pametna i bogata, sta ikako radi s didom Grasom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.