Petak i ponedjeljak neradni dani u ŽZH

Županija Zapadnohercegovačka tabla

Vlada Županije Zapadnohercegovačke proglasila je petak 25. ožujka 2016. godine (Veliki petak, spomendan muke i smrti Isusa Krista), neradnim danom u ŽZH.

Također, sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj (“Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke”, broj: 9/04), ponedjeljak 28. ožujka 2016. godine (Uskrsni ponedjeljak) neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

(www.jabuka.tv)24 komentara

 • a neki rade za one koji vrlo često nerade Takva država je RAJ za one koji su uspjeli naći posao u državnim firmama odnosno institucijama Vidite tko radi samo oni koji nisu imali NOVACA DA KUPE INVALIDNINU

 • Nije u redu da radnici rade a proglašeni neradni dami.
  pa da su i turci gazde ovdje treba biti neradni dani na svetkovinu a pogotovo subota i nedjelja.
  a nije baš sto ovaj gore reče daj otkaz i idi, tako je ali samo zato što ove nesavjesne gazde koji su se na znamo kakav način obogatile i koji od tada sve mogu pa i raditi i subote i nedjelje, I svece i praznike i sve dane u mjedevu.
  a očito ne znaju da neznaju jer nit imaju školu nit poštuju radnike ni zakone.a može im biti.

 • Sramite se Širokobriježani, neradnici i badavadžije, poklonite se tim ljudima kojima nije teško ni nedjeljom raditi u našim poduzećima kojih Hvala dragom Bogu i Gospi Međugorskoj ima dovoljno da zaposle većinu naših jalnih ljudi. Poklonite se zato svojim gazdama i izmolite nekoliko krunica za njih. Zavjetujte se našoj Gospi Međugorskoj da ćete raditi ako treba i svaki dan jer Bog nam je svjedok do posla je teško doći. Ne budite jalni i zavidni! Molit ću i ja za vas.

  • Nemoj za mene molit molim te. Moli za ove poslodavce da im Bog da još maraka, eura, kuna, auta, stanova itd.
   Njima će bit drago a meni svejedno.

  • Nemoj za mene molit molim te. Moli za ove poslodavce da im Bog da još maraka, eura, kuna, auta, stanova itd.
   Njima će bit drago a meni svejedno.

 • Draga moja vjernice vjerovatno si poduzetnica koja izrabljuje svoje djelatnike da ostvare bolji profit za vrjeme najvećeg blagdana Uskrsa. K tome vjerojatno uz prijetnju ako im se ne sviđa da traže posao drugi ili eventualno da se na biro prijave. Isto tako sumljam da si dala uskrsnucu. Pa da kako bi dala onda ne bi ti imala za Šoping u SPLITU pa moramo se nacrtati u Crkvi za Uskrs u novoj kreaciji i svakako u prvoj klupi. I za kraj naravno darivati crkvu par stotina KM. Sretan vam Uskrs Vjernice

 • Draga moja vjernice vjerovatno si ti jedna od poduzetnica koja izrabljuje svoje djelatnike u vrijeme najvećeg blagdana Uskrsa. Sumljam da si im dala Uskrsnicu ili bar povišicu zbog prekovremeni. A da kako bi i dala jer moraš u šoping u SPLIT. Ipak moramo se uredit za Uskrs jer smo u prvoj klupi pa nema smisla. I naravno darovati crkvu par stotina KM. Onda same rjeci hvale o vama ipak ste divni krasni. Sretan vam Uskrs Vjernice.

 • Sretan Uskrs Svima koji Slave .
  Mogli su bar Uskrs dat neradni Bog ih Blagoslovio ,ljudi rade nisu nezahvalni ,ali bilo bi lijepo i Vjernicki.

 • Normalno da bi trebalo a sta ce jadni SEFOVI posebno weltlpast i kablara to su zidovi neka im Bog da sta su zasluzili MONSTRUNI.

 • Ova Vjernica je neka glupaca koja ima malo parica i misli da je pametna.Nisi curo,procitaj to sto si napisala pa ces vidjet tko si.Sve samo ne tim imenom kojim se prestavljas.Sram te bilo,pa Uskrs,nedjelja ,zapovjedni sveci da se rade.Fuj zivino jedna.

 • Kakav je to praznik 1 maj i to ga prenose sa nedelje na ponedeljak i utorak.To je tuga. Zna li itko kada je radni dan za ove iz ZHŽ-je,općine itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.