Pet ženskih frizura koje muškarci ne podnose

Konjski rep, punđa, kratka kosa: popis frizura je dugačak i većina žena favorizira jedan određeni stil kojem je obično vjerna godinama.

Ali, jeste li se ikada pitale kako se vašem partneru sviđa vaša frizura? U anketi jednog beauty-portala su muškarci odgovarali na pitanja o ženskim frizurama, odnosno otkrili su koje frizure uopće ne vole. Naravno, uvijek je najbitnije da se neka frizura sviđa samim ženama, neovisno o mišljenju muškarca, ali bilo je zanimljivo vidjeti reakcije suprotnog spola, piše Miss7.

1. Undone-look

Žene vole takozvanu razbarušenu frizuru – jer je nekomplicirana: malo se protrese kosa, stavi se eventualno malo suhog šampona i evo nam frizure koja izgleda kao da smo upravo izišle iz kreveta. Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje – dobila je mršavu trojku u kategoriji seksepila.

2. Pixie-cut frizura

Možda je problem u tome da se muškarci boje da im je žena s kratkom kosom konkurencija, pa je zato pixie-cut završio na samom dnu ljestvice. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena.

3. Half Bun

Ova jednostavna frizura zapravo je kovanica od riječi “Half” (pola) i “Bun” (punđa). Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Osobito mlađe žene vole ovu frizuru koja se može napraviti za nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije. “Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to ide”, glasilo je objašnjenje ispitanika.

4. “Stroga” pletenica

Strogo i čvrsto povezana kosa u pletenicu stavlja crte lica u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lijepom. Osim toga, žene s repom ocijenili su kao vrlo rezervirane suzdržane.

5. Punđa

Kao i pletenica, ni punđa ne spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđa izgleda preozbiljno, objasnili su dečki. Osim toga, boje je se dotaknuti kako ne bi nešto pokvarili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.