Pet problema koje pametna tehnologija rješava u trenu

Uz pametnu tehnologiju i dobro raspoređene resurse možete savladati sve izazove u tren oka te za svaki problem naći primjereno rješenje.

Evo nekoliko pouzdanih tehnoloških rješenja koji vam mogu uljepšati i olakšati poslovnu svakodnevnicu!

1) Administracija vam oduzima previše vremena i živaca

U moru kutija i fascikala lako je izgubiti sate i živce, a zanemarujete li time klijente i obveze, jednostavno je doći do zaključka da vam uzaludno traženje samo troši novac i vrijeme. No zato ih Cloud upravljanje dokumentima može uštedjeti.

Svaki dokument koji vam je važan ili ga jednostavno želite sačuvati za buduću uporabu, možete organizirati pomoću ove usluge.

Digitalne dokumente spremite u datoteke kojima pripadaju, dok one koje imate samo u fizičkom obliku možete skenirati i dalje tretirati kao digitalne. Na ovaj način optimizirate poslovne procese u svojoj kompaniji, a svakim dokumentom možete upravljati od njegova nastajanja ili ulaza, preko obrade do izlaza, piše bizit.hr.

2) Ručno obavljanje zadataka koči vas u postizanju povećanja prodaje

Nemojte odustati od svog individualiziranog pristupa, već ga samo morate prilagoditi svojim poslovnim navikama. Alati poput MiniCRM-a za automatizirano upravljanje odnosima s klijentima, nmijenjeni su upravo tome.  MiniCRM umjesto vas

pamti sve relevantne podatke vezane za vaše klijente i poslovne partnere, a po potrebi ih automatski i kontaktira. Primjerice, svaki od vaših dosadašnjih kupaca može dobiti mail s obavijesti kada proizvod koji su već kupili postane dostupan u novoj i naprednijoj verziji.

Pantheon ERP je informacijski sustav koji omogućuje kontrolu nad poslovnim procesima, od nabave i fakturiranja do računovodstva i proizvodne i poslovne analitike.

Nakon što u njega unesete sve potrebne podatke, oni se smještaju u cloudu i možete im pristupiti s više računala i više lokacija. Sigurni data centar Hrvatskog Telekoma brine se za njihovu sigurnost 24 sata dnevno.

3) Vaš klijent ili poslovni partner inzistira na komunikaciji putem faxa

Ukoliko ne želite ulagati u novi komad hardvera samo radi jednog klijenta ili jednostavno ne znate gdje bi ga uopće smjestili, onda se jednostavno digitalizirajte. Cloud Fax nudi najbolje od oba svijeta: dok vi šaljete i primate emailove, druga strana istu stvar radi preko fax uređaja.

Vaše računalo sve dokumente koje šaljete procesira i isporučuje u obliku faxa, dok sve one koji se šalju na vašu adresu stavlja u digitalni oblik.

4) Zaštita računala i mobitela vaših zaposlenika nepraktična je, neučinkovita i skupa

Zaštita mobilnih uređaja možda vam se na prvu ne čini kao nešto oko čega bi trebali trošiti mnogo vremena, ali s obzirom na vrijeme koje moderni čovjek provede na istima, ne čudi veliki rast opasnih softvera na tržištu. Jedan krivi klik na privitak u mailu ili slučajno stisnuta poveznica s opasnim spywareom, može vas koštati čitavog poslovanja.

5) Još uvijek koristite CD ili USB kao glavni medij za pohranu podataka?

Ne postoji razlog zašto bi svoje povjerljive i vrijedne podatke i dalje čuvali na mediju koji izumire, a pritom je i prilično nepouzdan. Odabirom usluge Cloud Backup omogućena vam je jednostavna pohrana sigurnosnih kopija s različitih računala, a podatke možete redovito nadopunjavati i obnavljati po potrebi.

Usluga se temelji na rješenju EMC Avamar backup kao usluga, a njome je jednostavno upravljati putem administratorskog sučelja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.