Pet jasnih znakova da je vrijeme za početak zajedničkog života

1. Imate iste razloge
Prije nego što se uselite zajedno, vi i vaš partner trebate razgovarati o ciljevima i budućnosti koju vidite za sebe. Vrlo je važno da se vaša razmišljanja poklapaju s onima vašeg partnera, prenosi Zadovoljna.hr. No, ako saznate da ne dijelite iste razloge i razmišljanja možda je bolje da ponovno razmotrite tu odluku.

2. Ne osjećate pritisak
Velika je razlika između toga što osjećate pritisak da se uselite s vašim partnerom i toga što je useljavanje točno ono što želite. Ako niste apsolutno sigurni da je ovo najbolji korak za vašu vezu, slijedite te instinkte i pričekajte s donošenjem ove važne odluke.

3. Ljetovali ste zajedno
Prije nego što započnete zajedno živjeti vjerojatno ste bili skupa na nekakvom odmoru. Bez obzira o kakvom je odmoru ili putovanju riječ, tada ste zasigurno puno saznali puno toga jedno o drugome. Ako ste uspješno proveli te dane zajedno velike su šanse da ste spremni za zajednički život. No, imajte na umu da zajedničko ljetovanje i zajednički život ipak nisu identični.

4. Poštujete prostor onog drugog
Samo zato što živite zajedno ne znači da trebate baš svaki trenutak provesti skupa. Naravno da uživate u međusobnom društvu, no trebate prepoznati vlastite potrebe i odvojiti malo vremena i prostora za sebe. Vaš partner će to poštivati te kada njemu to njemu bude potrebno i vi ćete poštivati njegovu odluku.

5. Znate se nositi sa svađama
Svađe su sastavni dio svake veze. Nakon nekog vremena vi i vaš partner našli ste dobar način kako se nositi sa svađama i rješavati probleme koji nastanu u vašoj vezi. Parovi koji su spremni useliti se zajedno dovoljnu su zreli da znaju kako ne mora svaka svađa biti katastrofična.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.