Perković rekordom pobijedila na mitingu Dijamantne lige

Sandra Perković i nakon zlata na Olimpijskim igrama u Londonu nastavlja dominirati u bacanju diska. Novi veliki uspjeh napravila u Stockholmu gdje je pobijedila na još jednom mitingu Dijamantne lige.

Iako je već osvojila Dijamantnu ligu, Sandra Perković ništa ne prepušta slučaju. Upisala je tako još jednu pobjedu s rezultatom 68.77 m, te još jednom dokazala kako joj ove godine nitko ne može parirati u bacanju diska, prenosi Sportski.net.

Druga je bila Ruskinja Darija Piščalnikova s 66.85, na treće se mjesto plasirala Njemica Nadine Muller s 65.07. Napomenimo kako je Sandra pobjedničkim hicem postavila novi rekord mitinga.

“Jako sam ponosna i sretna zbog pobjede i rekorda mitinga. Natjecanje je počelo dosta rano u 17:20 sati i stadion se pomalo punio, ja sam krenula malo lošije jer sam se poskliznula, nakon toga je bio hitac u mrežu, znate kako ja volim malo zakomplicirati, i poslije toga 66 m. Kako su cure bacale mislila sam da će to biti dovoljno za pobjedu, ali eto u 5 seriji je Darya bacila dalje. Nisam se predala ostala sam pribrana i jaka u glavi i znala sam da će sad početi fajt jer općenito volim kada se stvari zakompliciraju”, rekla je nakon pobjede i nadodala:

“Ušla sam u krug dobila podršku od stadiona i znala sam da to mogu, kada sam izbacila hitac stadion je kriknuo, znala sam da je daleko. Ovo je još jedan dokaz za sve što sam radila ove godine,da sam spremna i da sam zasluženo sve osvojila. Potvrdila sam vodstvo u Dijamantnoj ligi i osvojila dijamant za rekord mitinga je l’ može bolje? Još me očekuju Zurich i Zagreb. Bit će dobro, ludo i nezaboravno.”

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.