Perišić: Želimo pokazati što znamo

Nogometaš talijanskog Intera, Ivan Perišić, među glavnim je uzdanicama izbornika Ante Čačića uoči početka natjecanja na europskoj smotri najboljih.

“Napredovao sam u zadnje četiri godine, svake sam sezone sve bolji, i nadam se da ćemo napraviti puno bolji rezultat nego u Poljskoj i Ukrajini. Stvarno me krenulo u reprezentaciji, trebao mi je neki okidač, ali meni je najvažnije da ostanem zdrav i da mogu dati 100 posto od sebe”, naglasio je.

Hrvatska u svojim redovima ima veliku kvalitetu, ističe Perišić, i to treba dokazati već u prvom nastupu protiv Turske u Parizu 12. lipnja:

“Svi naši igrači igraju u dobrim klubovima, svi su nositelji igre, svi su u dobroj formi i jedva čekamo nedjelju, da izađemo na teren i pokažemo što znamo. Budemo li mi pravi i držali se svoje igre, nitko neće ništa pitati Tursku”, prenosi službena stranica HNS-a.

Pripreme su odrađivane po zacrtanom planu, u dobroj atmosferi među Vatrenima.

“Imali smo vremena za dobre pripreme u Hrvatskoj, a mislim da je izbornik Čačić prepoznao ono što nama treba na reprezentativnim okupljanjima. Svakim danom sve više radimo na taktici i analizi protivnika”, zaključio je Perišić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.