Parlament BiH nabavlja tri službena vozila za više od 300.000 KM – Jabuka.tv

Parlament BiH nabavlja tri službena vozila za više od 300.000 KM

Iako kriza koju je donijela pandemija koronavirusa traži stezanje remena, odgovorni u Parlamentarnoj skupštini BiH krenuli su u nabavu tri službena vozila koja će bez PDV-a koštati velikih 282.051,28 KM.

Javna nabava objavljena je danas pod nazivom “Nabava automobila za potrebe Parlamentarne skupštine BiH”, a s uračunatim PDV-om porezne obveznike u BiH ove tri limuzine koštat će više od 337 tisuća KM, prenosi Klix.ba.

Kriterij za odabir ponuda je najniža cijena, a rok isporuke 30 dana.

Znajući u kakvom vremenu živim, koje su posljedice pandemije koronavirusa na naše gospodarstvo te koliko sami političari nastoje javno proklamirati potrebu štednje postavlja se pitanje opravdanosti jedne ovakve kupovine.

Jedno od pitanje koja se postavlja je i tko će koristiti predmetna vozila, a znajući “trendove” koji vladaju u bh. politici ne bi se začudili da su ona namjenjena za rukovodstvo Doma naroda.

Pandemija je donijela i ogoroman pad ekonomske aktivnosti, a time povezano i smanjenje punjenja proračuna svih razina. Deficite vlast “krpi” stalnim zaduživanjem, kako kod stranih, tako i domaćih kreditora i izvora financiranja.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.