Park prirode Blidinje u Žujinoj kampanji: “Uživaj u ljepotama rodnog kraja, uz par Žujinih gutljaja!”

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Jablanice, Tomislavgrada, Mostara i Rama-Prozora novom kampanjom „Uživaj u ljepotama rodnog kraja, uz par Žujinih gutljaja!”.

Riječ je o kampanji koja će trajati tijekom ljeta u navedenim hercegovačkim gradovima, a ovog puta zvijezda kampanje je bajkoviti Park prirode – Blidinje.

S površinom od 364 kvadratna kilometra, Blidinje se nalazi u centralnom dijelu visokih planina Bosne i Hercegovine, te pokriva velika područja planina Čabulje, Vrana i Čvrsnice. Središnji dio parka je u znaku Dugog polja, dok jugoistočnim dijelom dominira Blidinjsko jezero, rijeka Neretva i planina Čvrsnica. Pored jedinstvenog prirodnog pečata, Blidinje karakterišu i bogata arheološka nalazišta.

Najveću pažnju privlači nekoliko nekropola sa 171 srednjovjekovnim nadgrobnim spomenikom stećkom, a najveća i najočuvanija od njih je u Dugom polju koja broji oko 70 stećaka. Blidinjski biser znan je po još jednom fenomenu – najveći je to u Europi kompleks munike, bora koji je endemski za središnji i zapadni Balkan te južni dio Apeninskog poluotoka. I ne samo to, na njegovom području rastu čak četiri vrste bora, što Blidinje svrstava među jedinstvene zone u Europi.

Ovaj dragulj prirode nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a upravo on igra glavnu ulogu nove Žujine kampanje sa porukom svih onih koji znaju cijeniti ovaj fenomen prirode – “Uživaj u ljepotama rodnog kraja, uz par Žujinih gutljaja!”

Ožujsko pivo u fokus stavlja prijateljstvo, zabavu i ponos. Jablanica, Tomislavgrad, Mostar i Rama-Prozor, kao i cijela Hercegovina plijene mnogobrojnim prirodnim bogatstvima, kulturološkom raznolikosti i jedinstvenim duhovitim izrazima specifičnim za naše različite regije.

Ponosni smo na netaknutu prirodu zemlje i sve njezine autentičnosti, te bogatstvo našeg jezika i kulture, koje karakteriziraju prepoznatljiv smisao za humor.

Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz novu Žujinu kampanju, te podsjetiti na sve vrijednosti koje imamo, kazao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH.

Svjesna odgovornosti prema društvu, te nastojeći osigurati dobrobit svojih potrošača, Žuja potiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući “Razmisli, kad piješ, ne vozi”.

U sklopu nove kampanje, Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva koja će se realizirati tijekom ljetnih mjeseci.

Nova Žujina kampanja ima regionalan pristup i realizirat će se u 7 bh. regija, promovirajući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke lokalnih sredina predstavljene na domišljat način.

Novi zabavni vizuali specifičini za Žujinu komunikaciju, čije su zvijezde prirodne ljepote BiH, krasit će tako i sljedeće gradove: Sarajevo, Tuzla, Zenica, Bihać, Ljubuški, Čitluk, Čapljina, Međugorje, Vitez, Travnik, Novi Travnik i Busovača.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.