Papa Franjo: Liječnici, medicinske sestre – neopjevani heroji pandemije – Jabuka.tv

Papa Franjo: Liječnici, medicinske sestre – neopjevani heroji pandemije

U video poruci koju je papa Franjo uputio krajem mjeseca studenog, izrazio je zahvalnost argentinskim zdravstvenim radnicima na nesebičnom služenju bolesnicima tijekom pandemije virusa COVID-19.

Vi ste neopjevani heroji ove pandemije. Koliko vas je dalo svoje živote da biste bili blizu bolesnika! Hvala na blizini, hvala na nježnosti, hvala na profesionalnosti s kojom brinete o bolesnima, rekao je papa u video poruci upućenoj liječnicima i drugim zdravstvenim radnicima njegove rodne Argentine.

Zahvalnost je izrazio u povodu nekoliko događaja – Nacionalnog dana njegovatelja koji se obilježavao 21. studenoga, blagdana Gospe od Zdravlja i nadolazećeg Dana liječnika koji se u Argentini obilježava 3. prosinca, prenosi Nedjelja.ba.

Želim biti blizu svih liječnika i medicinskih sestara, rekao je papa Franjo “posebno u ovo vrijeme kada nas pandemija poziva da budemo blizu muškarcima i ženama koji pate.”

Molim za vas, svim svojim srcem molim Gospodina da blagoslovi svakoga od vas, vaše obitelji, i da vas prati u vašem radu i problemima s kojima se možete susresti. Neka vam Gospodin bude blizak kao što ste ivi bliski bolesnicima. I ne zaboravite moliti za mene, zaključio je papa Franjo poruku.

Papa: Iz prve ruke znam što prolaze oboljeli od koronavirusa

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.