Pad hrvatske voditeljice postaje sve popularniji na Youtubeu i društvenim mrežama

NAKON jučerašnje nesvjestice za vrijeme vođenja emisije “Školski sat”, video Zlate Muck brzo se proširio svim domaćim medijima i ubrzo postao iznimno popularan na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da mlada voditeljica polagano stječe i “svjetsku slavu”.

Njen video pojavio se na YouTubeu i u nešto više od deset sati skupio je preko trideset i dvije tisuće gledanja (gledanja je vrlo vjerojatno puno više jer mnogi su korisnici video ponovno uploadali), a o njenom padu pisao i australski NineMSN. Nadalje, video se pojavio i na iznimno posjećenoj stranici eBaum’s World, a čak je zapela i za oko poznatom reperu 50 Centu.

Naravno, velik dio popularnosti vrlo je vjerojatno rezultat objave na Redditu na kojem ovaj tip “zabave” nikada ne prolazi nezapaženo.

Podsjetimo, Zlata Muck srušila se u studiju HTV-a dok je vodila emisiju “Školski sat”. Trudnoj Zlati koja očekuje dijete s novinarom Sašom Sušecom pozlilo je zbog zagušljivosti nakon čega je prekinut program i puštena arhivska emisija. Vrijedi spomenuti da je baš u tom trenutku započela priču o važnosti kisika što je cijelom događaju dalo dodatnu dimenziju.

Zlata je udarila glavom u police koje su se nalazile u studiju, i srećom prošla bez ozljeda, što su utvrdili i na Hitnoj. Zlata se u međuvremenu oporavila, tako da je naposljetku uspjela odjaviti emisiju i čak se našaliti na vlastiti račun rekavši da smo imali prilike vidjeti što se događa kada kisika nestane.

4 komentara

  • Ovo je samo dokaz koliko su ljudi razmaženi š*pci…Možeš odraditi 1000 emisija savršeno u komadu, ali svi i dalje čekaju taj tvoj jedan gaf da upiru prstom i smiju ti se…A uvijek se gafu smiju oni koji s tim poslom nemaju nikakve veze niti bi to ikada mogli raditi (u ovom slučaju javni nastup, posao pred kamerama itd.). Pored svega, Zlata je trudna. Ma smijte se idioti, valjda će vam se vratiti -.-”

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.