Oženio se najokrutniji hrvatski ubojica: Prije vjenčanja mladenku nije vidio

Srđan Mlađan, najokrutniji ubojica kojeg Hrvatska pamti, u kaznionici u Lepoglavi oženio se  s 20-godišnjom Eliom Molnar iz Zagreba. Prije vjenčanja mladenku nije vidio, a romansa je započela tako što je Zagrepčanka pisala Mlađanu. On joj je predložio brak, što je ona i prihvatila, piše Jutarnji list. 

Svoju namjeru je, prema proceduri, obznanio zatvorskoj upravi koja mu je odobrila vjenčanje. No zatvorska uprava nije mu odobrila boravak s novopečenom suprugom u sobi za posjete, što se inače u svim ostalim slučajevima zatvorenicima odobrava kako bi imali prostor i vrijeme za intimne trenutke. Odobrena mu je samo posjeta u prostoriji gdje se i inače odvijaju posjeti zatvorenicima lepoglavske kaznionice.

Svjedoci vjenčanja bila su dvojica osuđenika koje je osuđenik izabrao, a mladenka je u Lepoglavu donijela prstenje. Odobreno im je i fotografiranje.

Podsjetimo, Mlađan je prije 21 godinu bez ikakvog povoda u Petrinji ubio svoju vršnjakinju 16-godišnju Elizabetu Šubić. Pucao joj je u glavu iz automatske puške, a osim njega nastradao je 61-godišnji Petar Jančić (61) koji se slučajno našao na mjestu događaja.

(www.jabuka.tv)