Ovo su najbolje zemlje za život u 2021. godini

Na rang-listi “Najboljih zemalja 2021.” anketirano je ukupno 17.326 pojedinaca iz 36 zemalja u četiri regije – Amerike, Azije, Europe i Bliskog istoka i Afrike.

Kanada je zauzela prvo mjesto po kvaliteti života i društvenoj svrsi. Ima dobro tržište rada, brine se o ljudskim pravima i posvećena je socijalnoj pravdi, smatra se da nije korumpirana i poštuje imovinska prava.

Najviše priznanja Kanada je dobila u oblastima obrazovanja, kvalitetnog umirovljenja, ekološkog i zdravog života.

Zauzela je prvo mjesto i kada je društveno odgovorno poslovanje u pitanju, drugo mjesto za rasnu jednakost i šesto mjesto za preduzetništvo, piše Cdm.me.

Izvješće se prati i objavljuje svake godine, a za 2020. godinu izabrana je Švicarska. Prema objavljenoj listi za ovu godinu, to su, pored Kanade, Japan, Njemačka, Švicarska, Australija, SAD, Novi Zeland, Velika Britanija, Švedska i Nizozemska.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

   • Sta ima veze sto nije bio vazno je da je covik zadovoljan i da uziva.
    Koja korist tebi sto si otisao do Zagreba kad si jadan i ne zadovoljan… ne znas zivit

    • Vidi se da nista nisi shvatio od napisanog. Poanta je da likovi koji nisu makli van Hercegovine pricaju kako je Hercegovina najbolja za zivot. U odnosu na sta? Koja im je moguca usporedba, s cime imaju usporediti pa da to tvrde? Eventualno mogu usporediti Capljinu i Siroki, ali prica im je ”nigdi nije lipse”? Dobro, jel shvacas ti sta nije u redu sa osnovnom postavkom te recenice?

 • gdije sunce jače grije,a to je Hercegovina i u njoj je naj,najljepše živjeti,ima predivnih krajeva,a Hercegovina je opet,i svaki put najbolja i najljepša

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.