Ovo je trenutno najgledanija serija na Netflixu

Krajem svibnja na Netflix je stigla serija FUBAR.

Glavnu ulogu ima Arnold Schwarzenegger (75), kojemu je ovo prva serija u kojoj glumi. Kroz osam epizoda prikazani su događaji nakon što otac i kći otkriju da je cijeli njihov odnos izgrađen na laži i da su oboje operativci CIA-e. Njih dvoje budu prisiljeni raditi zajedno, a istovremeno rješavaju i obiteljske probleme.

Seriju je kreirao Nick Santora. Uz Arnolda glume Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris i Fabiana Udenio.

Arnold je novom ulogom ponovno prikovao gledatelje za male ekrane. Netflix je izvijestio da je prošlog tjedna upravo ta serija bila najgledanija iako je objavljena tek 25. svibnja, prestigavši ranije objavljene serije Queen Charlotte, Selling Sunset, Maid, Firefly Lane… U četiri dana FUBAR je pogledan više od 88 milijuna sati i prvi je u trendingu Netflixa diljem svijeta, prenosi Index.hr.

Još nije potvrđeno hoće li serija dobiti i drugu sezonu iako kraj prve nagovještava da postoji takva mogućnost. FUBAR na IMDb-ju zasad ima ocjenu 6.5, a mnogi gledatelji pišu da su ugodno iznenađeni.

Serija je bolja nego što sam očekivao. Držala mi je pažnju tijekom cijele sezone, Mislio sam da će serija biti loša, ali sam ugodno iznenađen. Naravno, nije sjajno, ali je prosječno dobro i Arnold je smiješan, Pogledao sam cijelu sezonu u jednom danu. Odlična mješavina komedije, akcije, romantike i obiteljske drame, neki su od komentara gledatelja.

FUBAR (Fucked Up Beyond All Recognition) je akronim nastao u vojsci, a označava situaciju koja je toliko izvan kontrole da se ne može popraviti. Prema Technopediji, izraz su popularizirali američki vojnici tijekom Drugog svjetskog rata.

Smatra se da je na riječ FUBAR utjecao njemački izraz furchtbar, što u prijevodu znači užasan, a koristi se za opisivanje osjećaja krajnjeg očaja ili bespomoćnosti.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.