Ovo je prvi Hrvat koji je kupio Neveru od 2 milijuna eura

Neurokirurg dr. Branko Škovrlj, koji živi u New Jerseyju, postao je prvi Hrvat koji je kupio Rimac Never, električnu superjurilicu koja u osnovnoj verziji košta oko dva milijuna eura.

Iz kompanije navode kako ovo ima posebnu vrijednost za kompaniju, s obzirom na to da je tvrtka Rimac Group iz garaže prerasla u globalnu tvrtku, ali i dalje zadržala sjedište u Hrvatskoj i hrvatski dizajn i znanje.

Hrvatski kupac svoj je hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo putem jednog od Bugatti Rimac prodajnih predstavnika, tvrtke Manhattan Motorcars u New Yorku. Njegovo putovanje započelo je s YouTube videom u kojem je bio impresioniran kompanijom i automobilom, prenosi Raport.

Znate li koliko iznosi prosječna plaća kod Mate Rimca?

Branko je svoj interes izrazio odmah, a u više navrata je i posjetio Zagreb kako bi upoznao tim, odabrao točne specifikacije svog automobila, i pratio proizvodnju svoje Nevere.

Dr. Škovrlj se odlučio za sportsku konfiguraciju koja se uklapa u osobnost Nevera hiperautomobila; tzv. Predator BlackFantasy” završni sloj – s unutrašnjošću od crvene kože, navode u Rimcu.

Na eksterijeru se ističu sjajni crveni kočioni sustav, skriven iza Infinitus točkova, a na unutrašnjosti nekoliko posebnih detalja, uključujući crni satenski završni sloj za anodizirane metalne dijelove, perforirana sjedala i šavove karakteristične za Rimac automobile.

Poznato kad počinje proizvodnja Rimčevih robotaksija

Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drugačije. Danas dijelimo važan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio Rimac obitelji, rekao je Mate Rimac.

Rimac Nevera u popularnom serijalu Ultimate Supercar

Nevera je dizajnirana i razvijena, te se proizvodi u sjedištu tvrtke Rimac u Hrvatskoj, odakle su isporuke u tijeku kupcima širom svijeta. Auto je dosad postavio 27 svjetskih rekorda za visoke performanse unutar samo godinu dana, uključujući rekord Nürburgring staze za serijska električnih vozila, kao i rekordno vrijeme Goodwood staze u Velikoj Britaniji za serijski automobil, Nevera predstavlja dokaz predanosti brenda stvaranju nove ere automobilskih performansi.

Nevera u jednom danu postavila čak 23 svjetska rekorda

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.