Ovih pet vrsta voća može poboljšati vaš seksualni život

Želite novi žar u vašem ljubavnom životu? Onda uz predigru s partnerom konzumirajte ove namirnice… i slobodno pretjerujte. U namirnicama…

Dosta vitamina koje sadrži voće djeluje na libido i poboljšavaju seks. Naravno da još mnogo faktora utječe na naš seksualni život, piše Superzenab92.

Zna se tako da za žene seks s godinama postaje sve bolji, ali ako želite dodatnu “pomoć”, ovo voće ima efek afrodizijaka.

Jagode

Stvari koje sadrže jagode djeluju na strast u krevetu. Razlog tome su velike količine vitamina C i cinka koje jačaju libido. Osim što su jagode dobre za ljubavni život, štite i od spontanog pobačaja.

Agrumi

Konzumacijom naranči, limuna ili grejpa prvenstveno će profitirati muškarci. Citrusni plodovi bogati su vitaminom C i poboljšavaju kvalitetu sperme.

Smokve

Ovo voće je jedno od najpoznatijih afrodizijaka. Smokve sadrže supstance koje su dobre za zdravlje srca, zasićuju, a ne izazivaju nadutost. Osim toga, sadrže i dosta vitalizirajućih sastojaka (na primjer fosfor).

Šipak

Ovo nije bez razloga bio omiljeno voće božice ljubavi Afrodite. To voće je simbol strastvenosti i plodnosti. Već iz tog razloga isplati se jesti ukusne bobice. Šipak sadrži estrogen koji pozitivno djeluje na libido.

Banane

Supstance koje sadrži ovo voće djeluju pozitivno na seksualne hormone muškarca. Osim toga, banane sadrže puno magnezija koji stimulira prostatu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.