Ovih pet stvari uništit će i najbolju vezu

Ubrzani način života preuzima našu svakodnevicu pa nam sve manje vremena ostaje za sebe i najbliže.

To se često posebno vidi u ljubavnim vezama pa je portal TOI napravio popis stvari koje mogu narušiti i one najčvršće.

1. Prigovaranje

Ako shvatite da prigovarate na svaku sitnicu, to je pravi alarm. Nitko ne voli biti pored gunđala, posebice ako se radi o osobi s kojom je u vezi. Ako imate nekih drugih problema i živčani ste, a iskaljujete se na partneru, ona ili on će steći dojam da je razlog vaše nervoze.

Nemojte da vam partner bude vreća za izbacivanje negativne energije i dajte mu/joj prostora; izađite odvojeno i nemojte prigovarati za svaku sitnicu, čak i kada vam se ne čini kao sitnica…

2. Nezainteresiranost

Osobe koje žive za posao mogu se lako naći u vrtlogu napornih dana. Ne dopustite da vam posao postane jedina točka razgovora sa svojim partnerom, posebice ako se ne radi o nekim kriznim situacijama na poslu kada imate potrebu izbaciti to iz sebe.

Izbacite mobitel iz ruke dok ste s partnerom na večeri i ne odgovarajte na mailove, uzmite neko vrijeme samo za vas dvoje.

3. Forsiranje braka

Već ste dugo u vezi i samo čekate da vas zaprosi. Već je prošlo dosta vremena i vrijeme je zar ne?

Nemojte forsirati ništa, nemojte žuriti u vezi, čak i ako ste na početku veze i jako zaljubljeni, nemojte žuriti upoznavati se s roditeljima. Posebice ne nakon što ste “odradili” tek koji izlazak.

4. Nepovjerenje

Nedostatak povjerenja u vezi može biti veliki problem. Ako stalno razbijate glavu gdje je, s kim je, što radi, postat ćete sve nervozniji i sa sve više nepovjerenja. temelj svake veze su ljubav i povjerenje.

Ako se to naruši, veza može krenuti nizbrdo i prije nego što ste se stigli zapitati “što se to dogodilo”.

5. Kukanje

Kukanje nije nikome ugodno slušati. Ponekad je lako zaboraviti da nismo jedini koji imaju svoje probleme.

Ljudi vole biti okruženi ljudima s pozitivnom energijom pa vodite računa o tome idući put kada se krenete žaliti na svaku sitnicu koja vas je taj dan pogodila.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.