Ovakav seks priželjkuju žene

Iako se smatraju svojevrsnim tabuom, psihoterapeut Brett Kahr kaže kako su maštarije način da ispunimo neke želje ili se riješimo nekih trauma. Premda ih većina čuva zatvorene u mislima, neka istraživanja otkrila su kako žene imaju neke seksualne fantazije koje su česte i uobičajene.

Evo deset najuobičajenijih seksualnih fantazija žena.

Seks sa strancem

Većina žena mašta ili je maštala kako će se susresti s potpunim strancem, strast će planuti, on će je odvesti u neki hotel i tamo će strastveno voditi ljubav. Objašnjenje ove fantazije možda leži u tome da se žene žele potpuno opustiti, i to s čovjekom kojeg više nikada poslije neće vidjeti.

Grupni seks

Žene maštaju kako su uključene u grupni seks i da ih diraju i muškarci i žene simultano.

Seks u kojem dominiraju nad muškarcem

Vrlo česta ženska maštarija je i seks u kojem one vode glavnu riječ. Naređuju muškarcu što da učini, kako da se ponaša, da moli za ono što želi, da im siše ili liže cipele ili neki drugi objekt.

Seks u javnosti

Žene maštaju kako se seksaju u prisutnosti određene publike. Ta ih fantazija uzbuđuje zbog saznanja da se netko drugi seksualno uzbudio zbog gledanja njihova intimnog čina.

Borba za dominaciju

Maštarija u kojoj se ona ne želi podčiniti, ali on joj zapovijeda, zgrabi je i ona mu se na kraju preda, još je jedna od vrlo čestih ženskih fantazija.

Seks sa ženom

Žene vrlo često maštaju da su u intimnom odnosu s drugom ženom. Da ih ona dodiruje, mazi te da imaju odnos.

Egzotična profesija

Ponekad maštaju kako se bave striptizom ili im plaćaju za seks. Imaju klijente kojima nude usluge i za to dobivaju novac.

Seks s dva muškarca

Mnogo žena mašta o seksu s dva muškarca istovremeno.

Da nose hlače s penisom

Vjerovali ili ne, istraživanja su pokazala kako žene ponekad maštaju da imaju penis i koriste ga s muškarcem ili drugom ženom.

Da ih netko iskoristi

Maštaju kako su naivne, nevine, nezaštićene i iskoristi ih netko tko ima moć, ugled i nalazi se na nekoj poziciji.

Što maštarije znače

Maštarije ne znače da osoba koja ima određena uzbuđujuća maštanje želi iste stvari učiniti i prakticirati u stvarnom životu. Također, osoba koja fantazira o seksu s osobom istog spola ne mora imati homoseksualne preferencije i nisu znak seksualne orijentacije, kažu doktor Schwartz i doktor Masters s Masters i Johnson Institutea.

Osim toga, dok god su maštarije u nekim granicama i ne postanu opsesija te ne ograničavaju osobu u normalnom svakodnevnom funkcioniranju, sve je u redu. No neke maštarije mogu biti i znak da nešto nedostaje u vezi u kojoj osobe jesu u stvarnom životu. Dr. David Barlow kaže kako fantazije mogu biti pokazatelj kako osobi koja ih ima nedostaje intimnosti, prihvaćanja u vezi. (tportal.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.