Ovaj europski grad traži više od 20.000 zaposlenika

Sa oko 67.000 zaposlenih, Grad Beč je jedan od najvećih poslodavaca u Austriji i natječe se sa mnogim kompanijama za dobro obučene i talentirane kandidate za posao.

Sada je u potrazi za novim zaposlenicima, a mogućnosti za zapošljavanje su u utorak predstavljene u gradskoj vijećnici.

Grad se pod motom “Radimo na Beču” na  prvom velikom sajmu zapošljavanja predstavlja kao moderan i budućnosti okrenut poslodavac.

Nova dostignuća u području zaštite klime i tehnologije, razvoja stanovništva i umirovljenja osiguravaju popunjavanje potrebnih zamjena, ali otvaraju i nova polja rada.

Do 2030. godine posebno su potrebni radnici tehničkih zanimanja kao i u područjima zaštite klime i obnovljivih izvora energije, te društvenoj djelatnosti i obrazovanju.

Opisi poslova u gradskoj upravi Beča raznoliki su kao i naš grad – od rada u prirodi do mnogih društvenih, tehničkih i digitalnih područja, nudimo klasična kao i inovativna radna mjesta sa smislom.

Mogućnosti za napredovanje su odlične, a sigurnost i kompatibilnost posla, slobodnog vremena i  obitelji govore same za sebe, naglašava gradonačelnik Michael Ludwig.

Odgovarajući kadrovi traženi su i u oblastima zdravstva, pedagogije, IT-u, infrastrukturi i sigurnosti kao i raznim uslužnim djelatnostima koje su na sajmu predstavljene posebnim tematskim zonama, prenosi Ured Grada Beča u Sarajevu.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.