Otvorene prijave za Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva!

Budući da je MODAMO.kreARTiva već lani prerasla granice sajma, ekipa koja stoji iza bh fashion concepta MODAMO.info pretvorila je ovo druženje u Festival dizajna i umjetnosti koji će pored sajma pratiti zanimljive radionice, prezentacije i okrugli stolovi, sve začinjeno odličnom glazbom, malo plesa i puno pozitivne energije!

Lani smo u jednoj prostoriji kroz dva dana ugostili 37 izlagača, 1.300 posjetitelja te preko 40 različitih medijskih kuća koje su pratile ovaj događaj, a ove godine 13. i 14.10.2012. u dvostruko većem prostoru u HD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, očekujemo i dvostruki broj izlagača, posjetitelja te domaćih i inozemnih medija koji će pratiti Festival dizajna i umjetnosti – MODAMO.kreARTiva. Ove godine će se našoj veseloj družini moći pridružiti i dizajneri odjeće, a i dizajnere i kreARTivce će ove godine dočekati zanimljiviji izložbeni prostor jer će pored pultova imati na raspolaganjui  štendere s vješalicama kako bi svoje proizvode izložili na što kreARTivniji način., poručuju organizatori ovog perspektivnog projekta za domaću modnu i kreativnu scenu.

Kako postati izlagač na Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva?

Sve što je potrebno jeste da ispunite  prijavnicu koju ćete naći na njihovom blogu na web adresi kreartiva.tumblr.com. Zatim pravilno ispunjenu prijavnicu pošaljite na e.mail adresu [email protected] ili poštom na adresu MODAMO.info, Kralja Tvrtka 15, 88 000, Mostar.

Prijave ostaju otvorene do 1.9.2012. u ponoć, a 5.9.2012. kreARTivci na svojoj e.mail adresi mogu očekivati povratnu informaciju o tome je li njihova prijava za sudjelovanjem prihvaćena ili ne. Upravo zbog toga smo sigurni da ćete se prijaviti s najboljim fotografijama svog rada kojeg će organizatori sa zadovoljstvom predstaviti svim posjetiteljima i medijima koji će pratiti MODAMO.kreARTivu 2012.!

Dragi dizajneri odjeće, nakita, torbi, modnih dodataka, slikari, fotografi, grafički dizajneri, restauratori i svi ostali kreARTivci – Festival dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva vas čeka!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.