Otvoren novi Omega Beko shop u Orašju

U srijedu 09. rujna 2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega Beko shopa u Orašju, na prvom katu City centra IN Orašje na adresi 14. ulica 97. Ovo je 35-ti Omega Beko shop u BiH.

U znak zahvalnosti, Omega Beko shop Orašje nagradio je prvih 50 kupaca s vrijednim poklonima, a pripremili su i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje do 11. rujna na artikle koji nisu u akciji kao i mjesečnu akciju na asortiman ugradbene tehnike “Treća sreća, četvrta još veća a peta najveća”.

Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na LINKU.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata. Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za umirovljenike i zaposlenike tvrtki, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje osigurani su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko osigurava 5 godina garancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 3 godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Beko je službeni sponzor nogometnog kluba “Barcelona”. Suradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative “Jedi kao prvak” koja ima za cilj pomoći u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Posjetitelji novootvorenog shopa bili su u prilici vidjeti kako rade Beko blenderi i probati zdrave slastice, juhu i smoothie.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovirati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

*PR članak