Otvoren javni poziv za besplatne usluge monitoringa u Intera TP-u

Svakom poduzeću, bilo da je tek osnovano ili da već ima dugogodišnju tradiciju poslovanja, za uspjeh su često presudni savjeti koje može dobiti od vanjskih stručnjaka.

Analizirati poslovanje, imati pristup potrebnim znanjima i primijeniti sve relevantne informacije na svakodnevno poslovanje, izazovi su s kojim se lokalna poduzeća nerijetko susreću, a zbog ograničenih kapaciteta nisu u mogućnosti pravilno reagirati.

S ciljem pružanja podrške novoosnovanim i postojećim malim i srednjim poduzećima s područja regije Hercegovina, INTERA Tehnološki Park, u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020, otvara prijave za besplatne usluge mentoriranja po JICA metodologiji u trajanju od minimalno 20 sati po poduzeću. Mentoriranje je sveobuhvatan i relativno dug proces podrške poduzećima koja se nalaze u presudnom trenutku za razvoj ili opstanak. Mentori, koji su prethodno educirani kroz šestomodularnu obuku koju je INTERA TP organizirao u suradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom, uključena poduzeća će voditi kroz procese analize trenutne situacije, pripremu plana razvoja te pripremu potrebne dokumentacije za različite aktivnosti i pronalaženje poslovnih partnera.

Na javni poziv mogu se prijaviti novoosnovana i postojeća mala i srednja poduzeća koja su u većinskom domaćem privatnom vlasništvu, a registrirana su na području regije Hercegovina. Prema uvjetima poziva, prijavljena poduzeća ne smiju obavljati djelatnost u okviru vojne industrije niti organizirati igre na sreću. Tekst javnog poziva, sa svim detaljima o sadržaju programa i uvjetima prijave, moguće je pronaći ovdje.

Javni poziv je otvoren do 8. ožujka 2019. godine.

Kako je priopćeno, sva zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca koji se može preuzeti ovdje ili u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, a poslati na adresu navedenu u javnom pozivu. Nakon zatvaranja prijava, provest će se proces selekcije na osnovu kojeg će se izabrati deset poduzeća koja će sudjelovati u mentorskom programu, a koja će o rezultatima javnog poziva biti obaviještena sedam dana nakon zatvaranja istog. Eventualna pitanja svi zainteresirani mogu postaviti na [email protected].

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.