Otvaranje novog dječjeg vrtića u Grudama – Dječji vrtić ”Kockica”

U subotu, 31. siječnja 2015. godine, u Grudama će svečano otvoriti svoja vrata novi Dječji vrtić ”Kockica”.

Iz Dječjeg vrtića Vas pozivaju da u vremenu od 12.00 do 16.00 sati dođete sa svojim mališanima te razgledate novoopremljeni vrtić i upoznate se s tetama: Ivanom, Josipom i Šimicom.

Dječji vrtić ”Kockica” nalazi se u Ulici hrvatskih branitelja (pokraj restorana Millenium), radno vrijeme vrtića je od ponedjeljka do petka od 7:00 do 17:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati.

Prostor vrtića je moderno opremljen tako da za grupu od 30 djece osigurava kvalitetu života, dok roditeljima osigurava odgoj i obrazovanje njihove djece od najranije dobi u neposrednoj blizini njihova mjesta stanovanja.

Dođite i posjetite mjesto gdje će možda i Vaše dijete uz mnogo radosti, smijeha, druženja i igre usvojiti nova znanja i provesti dio najljepših dana svoga djetinjstva.

Sve detaljnije informacije vezane za dječji vrtić možete dobiti na kontakte: 063/870-341063/600-051; 063/401-017.

(*Sponzorirani članak)


3 komentara

    • Nadi nekoga da ti cuva za manje novca i da si zadovoljna. Vrtic nije obavezan a ako volis svoje dijete daj ga gdje mu je bolje. A TKO SE TO ISPISAO???

  • Je čula sam da je poskupio vrtić, moj sinčić kreće na jesen jer nemam izbora, ali da je bar opremljen ko ovaj jer u istoj prostoriji, jedu, spavaju i igraju se . Koliko vidim na slikama ovdje je odvojeno

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.